BKJN events en Luna present Bass Academy

Wat krijg je als je de organisatoren van Nederlands hardste feesten laat samen werken met één van Nederlands grootste Hardstyle iconen? Dat is een vraag die meteen in je opkomt bij het aanschouwen van BKJN events nieuwste project. Toen zij met Dj Luna in gesprek raakten over een eventuele samenwerking, stonden de neuzen dan ook direct de zelfde kant op.

De Hardstyle van tegenwoordig begint zich steeds meer op te splitsen in meerdere varianten van euforisch naar de wat rauwere kant. Speciaal voor de mensen die van stevig houden en geen zin hebben in lange breaks organiseren zij dit nieuwe concept. Het wordt weer eens tijd voor een ouderwets potje rammen. Niks meer, niks minder, gewoon lekker vol gas.
Bass Academy zal dan ook niet weer het zoveelste Hardstyle feestje worden met alleen maar hitjes. Het beloofd een evenement te worden in de stijl en de gedachten van Dj Luna.

Het is niet voor niks dat hij zelf hoogstpersoonlijk het evenement mee organiseert.
En als bezoeker word je dan ook een nacht gepresenteerd door een liefhebber maar vooral voor de liefhebber. Om dit gevoel direct kracht bij te zetten presenteert hij samen met BKJN events hierbij de line-up voor deze eerste editie die gehouden zal worden op paaszondag.

Line-up
Crypsis
Zatox
B-Front
Luna
Alphaverb
E-Force
hosted by: Mc Ruffian

The Location
Dat niet alleen het evenement, maar ook de locatie in eerste instantie de nodige vragen oproept is niet verwonderlijk, het evenement vindt namelijk plaats in ARE48. Dat deze locatie naast een nieuw gevoel ook een zeer legendarisch verleden heeft, is opmerkelijk te noemen. Begrijpelijk wordt het echter als je weet dat het de achterste zaal van de Hemkade betreft. The North Sea Venue zoals het nu al een tijdje heet, is namelijk ook een nieuwe weg in geslagen en heeft de achterste area veranderd in een geheel op zichzelf staande club. Zo is er een nieuwe entree met garderobe en is de binnenkant onlangs geüpdate. Naast een nieuwe dj booth is er ook geïnvesteerd in nieuw geluid, iets wat als erg hard en zuiver ervaren is afgelopen Beter kom je niet 22 januari. Naast de achterste zaal als nieuwe locatie is er ook ruimte op de beide balkons die je weer toegang geven naar de bovenliggende achterste bar en chill out area. Totaal is er ruimte voor een kleine duizend bezoekers.

Dj Luna presents
Het is al eerder genoemd, het feest wordt en staat zoals het is omdat er een artiest hoogst persoonlijk verantwoordelijk is voor de muzikale invulling van het evenement. Aangezien het niet gaat om een op zichzelf staand project en dus meerdere malen per jaar terug zal keren in Zaandam. Is het de hoogste tijd de beste man zelf aan het woord te laten over zijn visie van Bass Academy.

Er speelde bij mij al een tijdje het gevoel om een feest te organiseren dat niet te groot was om zo een bepaalde sfeer terug te krijgen. Toen ik in contact kwam met BKJN bleek dat we hier dezelfde gedachten over hadden. Met mijn label Minus Is More proberen we de hardere sound in de Hardstyle uit te dragen. Dit zal ook de sound zijn van Bass Academy. Wat me erg aanspreekt aan deze style is dat het lekker doorloopt en niet de hele tijd uit breaks bestaat. Zo blijft er een lekkere energie aanwezig gedurende de hele avond. Ik heb voor deze eerste editie een aantal dj’s uitgenodigd die helemaal thuis zijn in de wereld van de Raw-hardstyle. Bass Academy zal een avond worden waar geknald gaat worden van begin tot het eind!

Tickets voor Bass Academy zijn vanaf heden verkrijgbaar voor slechts € 18,00 ex fee via paylogic en alle primera winkels in het land. De minimumleeftijd is zoals gebruikelijk 18 jaar en het feest begint om 23.00 waarna het om 6 uur de volgende ochtend weer zal stoppen. Voor de niet oplettende lezer, zondag 24 april is het eerste paasdag, dus de kans is groot dat je maandag tweede paasdag lekker kan chillen na een lange nacht beuken. Meer informatie vind je op www.djluna.nl/ & www.bkjn.nl

End of line
Step Forward & Create your own style
Dedicated to produce low pitched audio
This is Bass Academy.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-03-2011 om 19:34 door Khadber | Translate:

Reacties (15)

Plaats reactie
malle 03-03-2011 @ 19:37:48

Supervet! :D Ben hier zeker bij. Zijn weer een paar feestjes in het jaar. :)

Daveytl 03-03-2011 @ 19:52:58

Zou wel willen, maar waarschijnlijk zit ik die dag in een rolstoel, of lig ik op bed :D
De 23e is er namelijk een feest waar er ook een dansje gemaakt moet worden ^^

Delcone 03-03-2011 @ 20:16:07

Edward ze eerste solo boeking?! nice man!

Hier wil ik zeker heen

Basscow 03-03-2011 @ 21:18:18

Jammer dat dit een eindje weg is want dit ziet er gruwlijk uit :$ mis alleen Ran-D nog in het rijtje

Envious 03-03-2011 @ 21:24:15

optie!

Bas de Vogel 03-03-2011 @ 23:40:35

big up voor de flyert!!

the_pope_be 04-03-2011 @ 03:12:17

Dik!

eMule 04-03-2011 @ 14:27:42

de zondag na loudness, nee dat gaat hem niet worden :p

iSenSe` 04-03-2011 @ 18:21:06

2009, toen ik wat meer naar feesten ging, ben ik helemaal naar zaandam geschoten (vanuit friesland) met 2 maten voor 10 years technoboy in de hemkade.. :P

Dit lijkt mij wel weer zo’n plan :P

Grazer 04-03-2011 @ 18:59:44

heerlijk!!! denk dat ik er wel bij ben :D :D heb die dag ervoor wel Black in Belgie…maar goed we kunne nog de hele dag bijkomen ;)

Rik 05-03-2011 @ 21:03:04

Vind dit nog niet hardste wat hardstyle te bieden heeft…

Inno 06-03-2011 @ 11:31:19

Weer zo’n mooi verhaal over raw en doorknallen etcetera… en vervolgens zie je er maar weinig van terug in de line-up.

Hoop maar voor de bezoekers dat de artiesten zich inderdaad ook aanpassen aan het evenement dan. Al zie ik Zatox zoiets niet meer doen.

Khadber 06-03-2011 @ 11:38:35

@Inno: Wat verwacht je dan van een harde line-up?

Inno 06-03-2011 @ 11:53:50

@ Khadber: Ik verwacht sowieso wel een paar publiekstrekkers, dus Crypsis en B-front zijn wel op hun plek.

Ik zou alleen de opvulling dan wel doen met het echt harde werk en niet met Alphaverb, zatox, E-force. Van wat ik tot nu toe van E-force heb gehoord klinkt wel lekker, maar ik zou hem niet in het hokje ‘raw’ duwen eigenlijk.

Er zou imo toch minstens een Chris One, Degos&Re-done, Solutio & The I’s, Machine bij mogen :) Op deze manier zijn het ook steeds alleen maar de grote namen (op E-force na) die de aandacht krijgen.

Maar goed… hard en raw blijven subjectieve begrippen en dat zal denk ik ook altijd zo blijven.

Khadber 06-03-2011 @ 12:10:48

Dat bedoel ik. De namen die je noemt zijn inderdaad de top van de top qua hardheid. Deze namelijk zijn stuk voor stuk in staat om een set met genoeg beukgeweld erin te maken. Met die namen krijg je een nieuw event na een Loudness ook niet echt lekker van de grond. Het paasweekend is al druk genoeg qua concurrentie.

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook