Blackburn & X-Pander in Heart for Hardstyle 71

Na de succesvolle aflevering met In-Phase en Neroz, is het aankomende Maandag weer tijd voor een nieuwe Heart for Hardstyle aflevering. Dit keer maakt Heart for Hard kennis met Blackburn, bekend van Theracords. Hiernaast zal de Franse resident X-Pander het tweede uur voor zijn rekening nemen!

Maandag 20 Mei staat aflevering 71 van de Heart for Hardstyle series op het schema. Dit keer nodigt Heart for Hard weer twee nieuwe artiesten uit! Blackburn zal de show openen. Je kent hem van Theracords. Deze maand kwam hij met zijn release: “Stay Alert”. Deze zomer zul je hem zien op o.a. Dreamfields Festival en Ground Zero. De Franse resident van de show: X-Pander zal de show op een waardige wijze afsluiten. Recent heeft hij samengewerkt met E-force en Regain. Aan het einde van vorig jaar stond hij op Loudness en sindskort heeft hij zichzelf aangesloten bij Most Wanted DJ Agency. Je zult hem dan misschien ook wat vaker in Nederland te zien krijgen!

Maandag 20 Mei 2013
20:00 – 21:00 Blackburn
21:00 – 22:00 X-Pander

Uitzending gemist?
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal. Naast dit ‘hardstyle geweld’ is er ook een kans om deel uit te maken van “The Heart”. Laat een bericht achter over “Heart for Hardstyle” of je passie voor Hardstyle op de Heart for Hard Facebook, Twitter of Website. Verschillende berichten worden uitgekozen en zul je terugzien in de Heart for Hardstyle episodes op Youtube! Onder deze inzendingen zullen ook regelmatig goodies worden verloot.

Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle shows ook op Facebook: facebook.com/heartforhard & heartforhardstyle.com.

Vorige week in Heart for Hardstyle:
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 19-05-2013 om 14:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Robinjo 20-05-2013 @ 14:08:47

gas erop vanavond :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook