Bloody Christmas 2013: Gratis kerst voor iedereen

24 december is het weer tijd voor het jaarlijkse kerstfeest Bloody Christmas in XXL Culemborg. Zoals je van de afgelopen jaren weet wordt er altijd gezorgd voor een TOP line-up waar zelfs de Kerstman zin van krijgt om te gaan hakkuh tot hij er bij neer valt. Ook dit jaar hebben we weer een leuke selectie aan nationale en internationale artiesten opgetrommeld om de kerst nacht goed in te luiden.

Gratis en voor niets
Omdat december voor de meeste van ons de duurste maand van het jaar is heeft XXL Culemborg wederom besloten om een entreeprijs van € 0,- te hanteren. Geen reden dus om deze prachtige nacht thuis te blijven! Let op VOL = VOL en de deuren sluiten voor de toegang om 02:00.

YouTube Preview Image

Zal hij er ook weer zijn? Jeweetnooit…

Hardcore, Frenchcore, Terror
Inderdaad: voor ieder wat wils. Area 1: Mainstream en uptempo hardcore, Area 2 zo als gebruikelijk de nodige frenchcore en terror herrie. Maar dat het hard wordt is één ding wat zeker is. Trommel al je vrienden op en kom 24 december met z’n allen naar XXL Culemborg.

Fuck the line-up!
Even als afgelopen jaren wordt de line-up geheim gehouden. De kenners weten inmiddels dat alleen de beste artiesten in huis worden gehaald om het dak eraf te knallen. Als tip van de sluier wil XXL Culemborg kwijt dat er een aantal internationale artiesten zijn geboekt waarvan er 2 uit Italië komen.

YouTube Preview Image

Of zijn zij weer van de Party? Geeeeeeeeen idee…

Hardest place XXL Culemborg
XXL in Culemborg ligt lekker centraal in Nederland en is vanaf alle grote steden binnen 1,5 uur of sneller te bereiken. Een super en keihard soundsystem, spetterende laser- en lichtshows, schitterend entertainment, top dj’s en maximaal 2000 mensen komen allemaal samen op de feesten bij XXL Culemborg Voor Bloody Christmas komt er nog eens een dik pak extra geluid bij, want alleen keihard is goed genoeg (denk om je gehoor, neem oordopjes mee, ook ter plaatse verkrijgbaar)!

Parkeren
Eventcenter XXL te Culemborg is ook per auto uitstekend te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de XXL en het parkeren is bovendien gratis! Je wordt geadviseerd te parkeren op de nieuwe parkeerplaats bij het NS-station (3 minuten lopen)

Openbaar Vervoer
XXL ligt op een loopafstand van Culemborg CS. Vanaf het station sta je binnen vijf minuten midden voor de deur.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-12-2013 om 20:52 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook