Breda opnieuw in de ban van ‘the heart’ of the harder styles

Na de succesvolle editie in 2011 is ‘het hart van de hardere stijlen’ terug in Breda. Heart for Hard keert op 13 oktober 2012 terug naar Breda. Vorig jaar organiseerde Heart for Hard het evenement: ‘Heart for Hard Elements’ in de Mezz. Na de vele goede ervaringen en reacties heeft de organisatie opnieuw gekozen voor de Mezz in Breda als de ideale locatie voor dit evenement.

Het jaar 2012 brengt vele mysteries en geheimen met zich mee. Deze vervolg editie heet daarom ook: ‘Heart for Hard: Apocalypse’. Als vervolg op ‘Heart for Hard: Elements’ zorgt Heart for Hard weer voor een spectaculaire show en de beste French-tek, jump, hardstyle en hardcore dj/live acts. De Line-up wordt zeer binnenkort in de videotrailer van ‘Heart for Hard: Apocalypse’ bekend gemaakt. Er is reeds een poster vrijgegeven. Deze is echter geschreven in een vreemde buitenaardse taal. Kun jij de namen al ontrafelen voordat deze in de officiële trailer bekend worden gemaakt?

Op de hoogte blijven? Houd hiervoor de Facebookpagina en Twitter van Heart for Hard goed in de gaten! Natuurlijk kun je ook terecht op www.heartforhard.nl en www.h4h.fmVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-07-2012 om 20:21 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
lucien1993az 20-07-2012 @ 22:02:20

Waarschijnlijk dit jaar wel van de partij:) Wil wel eens de sfeer proeven in de mezz onderhand! :D

Grendiner 21-07-2012 @ 14:48:12

poster is wel dol :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook