Brothers Open Air onthult line-up 2014

Met Brothers Open Air in de agenda gaat het festivalseizoen goed losbarsten! Om de tussenliggende maanden te overbruggen, verklappen ze nu alvast de line-up. Zit je klaar? Ja? Komt ie!

YouTube Preview Image

12 April slaan bij de Mainstage alle stoppen door. Dan laat Quintino hier zijn gekmakende beats over het Henschotermeer vliegen, owned Shermanology de area bij schemering, voorzien Billy the Kit, La Fuente en Oliver Heldens je van een lading opwindende ritmes en brengt Yellow Claw ons in complete extase!

Bij de Hardstage bereid je je voor op mannen met stalen zenuwen: D-Block & S-te-Fanfavoriet gaan het zand onder je voeten vandaan blazen en B-Frontfavoriet , Atmozfearsfavoriet en Bass Modulatorsfavoriet zijn van plan het gas er net zo hard op te zetten.

Sta je juist te springen om een lading hete beats? The Flexican gaat het bij de Eclected stage helemaal losgooien! Reken daarbij ook zeker op de verleidelijke bootlegs van Dyna, Artistic Raw, Dirtcaps en meer!

Benieuwd naar de volledige line-up?

Mainstage
Audiophox
Billy the Kit
Eric Witlox
Erik Arbores
Jimmy Clash
La Fuente
Oliver Heldens
Quintino
Yellow Claw
Live: Shermanology
MC: Boogshe Australië
MC: Zawdi MC

Hardstage
Atmozfears
B-Front favoriet
Bass Modulators favoriet
D-Block & S-te-Fan favoriet
Digital Punk favoriet
Jack of Sound favoriet
Rebourne
MC: Renegade favoriet

Eclected
Artistic Raw
Dirtcaps
Dyna Suriname
Lady Bee
Mucho
Punish
The Flexican

Party
Feest DJ Jeroen
Jeroen van der Velden

Tickets
Heb je nog geen ticket voor Brothers Open Air? Wees er dan snel bij! Reguliere tickets zijn 35 euro en verkrijgbaar via www.brothersopenair.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-01-2014 om 20:19 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook