Bruut muzikaal geweld zet Poppodium Hedon op z’n kop!

Op zaterdag 18 oktober opent de Hedon opnieuw haar deuren voor alle RAW Hardstyle liefhebbers in Nederlan d. It’s time for RAWdefinition – Part #2! High Energy Events organiseerde in maart dit jaar de eerste editie van dit concept en was volledig uitverkocht! Radical Redemption, Thera en Deetox waren o.a. de artiesten die ervoor zorgden dat iedereen knetterhard uit z’n plaat ging en de vernieuwde Hedon in Zwolle werd omarmd door de bezoekers. Reden genoeg om de 2de editie in het leven te roepen!

YouTube Preview Image

RAWdefinition staat garant voor een betaalbare nacht keihard beuken. En waar kan dat nu beter dan in de Hedon in Zwolle? Poppodium Hedon is dé perfecte locatie waar jij compleet los kunt gaan. Een geluidssysteem waar menig club/discotheek jaloers op is en de unieke indeling van de locatie geven de organisatie uit Zwolle de juiste handvaten om er een dikke productie van te maken.

Line-up
High Energy Events heeft ook deze keer weer een snoeiharde line-up samengesteld waarbij menig liefhebber zijn vingers bij kan aflikken. Zo kun je op 18 oktober o.a. genieten van Titan, tegenwoordig ook te zien als live-act onder de naam Titanomachy en hebben we de rete populaire Warface bereid gevonden om Zwolle te laten zien wat hij waard is. Ook niemand minder dan Kold Konexion, Act of Rage en Delete gaan de Hedon volledig afbreken de 18de ! Check hieronder de complete line-up.

Titan
Warface
Act of Rage
Delete
Kold Konexion
Elite Criminals
Hosted by Renegade

Tickets voor RAWdefinition zijn vanaf heden te koop voor slechts €15,- ex. Fee en zijn verkrijgbaar op www.highenergyevents.nl, www.rawdefinition.com of bij één van de 450 Primera Stores in Nederland. Let op! RAWdefinition was de vorige editie volledig uitverkocht! De organisatie raadt je dan ook aan jouw tickets z.s.m. te kopen om eventuele teleurstelling te voorkomen. De minimumleeftijd voor RAWdefinition is 18 jaar.

Benieuwd naar de aftermovie van de vorige editie?

Check hem hier:
YouTube Preview Image

Volg High Energy Events op Facebook, Twitter en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, promomixen en leuke winacties!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-09-2014 om 23:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook