Carnavalsmaandag: Het Stuiterbal – Kaartverkoop start 21 december

Indianenoutfits, tijgerinnenpakjes en andere carnavalspakken kunnen weer uit de kast worden gehaald en glad gestreken worden. Op carnavalsmaandag 3 maart 2014 vindt namelijk voor de 4e keer op rij Het Stuiterbal plaats in Haghorst. De combinatie van muzikaal doorgekoppelde trucks, carnaval en hardere sounds van zowel vroeger als nu zorgt iedere jaar weer voor memorabele momenten.

Afgelopen edities lieten onder andere Deepack, Charly Lownoise, Luna & Ruthless het publiek hossen en stuiteren achter de toys of noise. De artiesten en aanwezige trucks die dit jaar op bezoek komen, worden voor de aankomende editie nog even stil gehouden. Maar een ding is zeker: het wordt gegarandeerd knallen.

Presale op zaterdag 21 December
De reguliere kaartverkoop begint op zaterdag 21 december 2013 om 11:00 precies. De kaarten zijn exclusief te verkrijgen bij de ticketbox van Het Stuiterbal via tickets.hetstuiterbal.nl en kosten tijdens de presale slechts €7,50 exc. fee per stuk. De organisatie raadt aan om op tijd kaarten te kopen. Diverse pleinfeesten tijdens carnaval, waaronder Het Stuiterbal, waren vorig jaar namelijk helemaal uitverkocht.

Website, Facebook en Twitter
Houd de website, de speciale Facebookpagina en twitter via @HetStuiterbal in de gaten voor de bekendmaking van de line-up, aanwezige trucks en alle andere informatie rondom Het Stuiterbal.

Minimum leeftijd 16 jaar
De minimum leeftijd voor Het Stuiterbal is 16 jaar. Er wordt streng gecontroleerd dus voorkom teleurstelling door een kaartje te kopen wanneer je nog geen 16 jaar of ouder bent.

Aftermovie afgelopen editie
Zet Het Stuiterbal op carnavalsmaandag 3 maart 2014 vast in je agenda en vertel je vrienden dat de kaartverkoop op 21 december om 11:00 van start gaat. Herinneringen ophalen of bekijken hoe het er vorig jaar aan toe kan via de aftermovie:
YouTube Preview Image

Het Stuiterbal
Maandag 3 maart 2014
Haghorst
www.hetstuiterbal.nl
www.facebook.com/HetStuiterbal
www.twitter.com/HetStuiterbalVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-12-2013 om 20:44 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook