Chain Reaction tijdens Summer Shock zorgt voor hete zomer in Takens

Dankzij de matige zonnestralen in de zomer moeten de mensen er niet zo zwaar aan tillen, maar het lijkt soms alsof het bij Takens Balkbrug precies andersom verloopt. Voor de komende zomerperiode staat The Summer Hardstyle Event op het programma, ook wel bekend als Summer Shock. Een formule waarbij de zware basklanken centraal staan en waarvoor niemand minder dan Chain Reaction naar Balkbrug komt. Een artiest die zaterdag 6 juli een stevige indruk in Takens zal achterlaten. ‘Niks stil zitten in de zomer, onderuit gezakt in een luie stoel in de tuin, maar bewegen, dansen.

Takens komt nu met het Hardstyle concept Summer Shock, het ultieme zomerhardstyle evenement dat tijdens de eerste zaterdag van juli losbarst. Inmiddels heeft Chain Reaction op tal van evenementen, grote festivals en diverse zalen zoals de Heineken Music Hall gestaan. ‘Hij vliegt de hele wereld over om de mensen te laten genieten van zijn shows en iedere keer weet hij de juiste snaar bij zijn publiek te raken. Wat een show, wat een performance weet Chain Reaction iedere keer weer te brengen. Geweldig om zo de zomer van 2013 mee te kunnen beginnen.’ Volgens velen is Chain Reaction toch wel een van de toppers van dit moment, die verantwoordelijk is voor het succes van (raw)hardstyle in Nederland.

Wil je het even wat rustiger? Ga dan naar Club-discotheek WIJ waar dj Matijn de zomer op de juiste temperatuur brengt. Of ga uit je dak in het eigen feestcafé van Takens.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 02-07-2013 om 22:53 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook