City of Dance Festival 2012 presenteert de line-up

Zaterdag 21 juli, op het hoogtepunt van de zomer wordt in Middelburg het City of Dance festival gehouden. Vandaag presenteert COD de line up van haar 12e editie. Met meer dan 70 dj’s & live muzikanten, workshops, kunst, creativiteit en straattheateracts is het een feest voor iedereen.    

De 2012-editie biedt muziek op niet vier maar zelfs vijf podia. Tijdens het 12 uur durende programma kun je van 12 uur ’s middags tot middernacht genieten van de beste dj’s en live-acts.

Dit jaar wederom sfeervolle decors en natuurlijk dezelfde relaxte, intieme sfeer, die het festival in de voorgaande jaren zo bijzonder maakte. En dat alles in Middelburg, een van de allermooiste festivallocaties van ons land en bovendien gelegen in en centrum van de stad.

Het is, kortom, feest met een mix van grote artiesten en de nieuwste ontdekkingen uit binnen- en buitenland. Een avontuurlijk programma, dat rond de avondschemer zijn hoogtepunt vindt in de traditiegetrouw afsluitende set van de publiekslievelingen – The Partysquad. Verder op de Mainstage op het Hof van Tange zijn er achtereenvolgens optredens van Shermanology, The Flexican & MC Sef  live, Gelazer! – een duo dat  het dak er af blaast, bestaande uit Irwan & Lady Bee.  Ook aanwezig de nationale held D-Rashid die dankzij de ene na de andere hitrelease en zijn eigen festival Latin Village inmiddels is toegetreden tot de galerij der allergrootsten.

De Harddance stage staat ongetwijfeld weer garant voor een flinke dosis muzikaal vuurwerk. Tijdens de vorige edities van de City Party was de Hard Dance area een en al feest en dus zal deze dit jaar dan ook niet ontbreken. De volgende vertegenwoordigers van de Hard Dance zullen deze dag hun opwachting maken: Tommyknocker – de legende uit Italië, Alpha Twins, Adaro, Ophidian, E-Force, Paul Elstak, Ran – D, Nosferatu, MC Apster en Reza natuurlijk.

And there is more…

Net als vorig jaar is er weer een Dreamforest – een groene oase tussen de bomen – met een Reggae  area, met het Boom Shakalak Soundsystem met King Chubby / Ribadeo & Kareltje / Jimmy Spliff & Calypso.

Op het Free Festival gedeelte in de stad kan iedereen zich uitleven op de Markt en in de Creative Garden met de meest bijzondere en creatieve workshops, veel straattheater dancebattles en nog veel meer. Een kleine greep uit het programma:  Dennis v.d. Geest, Dani L Mebius, live-acts – De Hobbyisten, Ironwings en Zanzi-tigers  Workshops: Bamboobus, tovertekening, fabrique plastic en dansworkshops van Moves!

Genoeg om je voorlopig even aan op te warmen. Vanaf nu zal You-Dance met regelmaat nieuwe namen aan het programma toevoegen, houd hiervoor de website en onze press releases in de gaten. Wil je echt als eerste op de hoogte zijn, houd dan Twitter en Facebook van City of Dance 2012 in de gaten.

Line-up: Shermanology / Gelazer! / Flexican / The Partysquad / Sef / D-Rashid / Dennis v d Geest / Daniel l Mebius / Biggi  / Alpha 2 / Tommy Knocker / Paul Elstak  / Ran – D / Adaro / Ophidian / E- Force / Reza  / de Hobbyisten / MC Apster / MC Lady Bee / Irvan / Andrei Russo / Patrick / MC Marboo / King Chubby / Ribadeo & Kareltje / Jimmy Spliff / Calypso / Brumo / Sander and many more!

Tickets:  www.cityofdancemiddelburg.nl (de early bird tickets zijn uitverkocht!)

Houd de websites www.cityofdancemiddelburg.nl en  www.you-dance.nl voor meer informatie omtrent voorverkoop en de volledige programmering.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-05-2012 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Vitality 20-05-2012 @ 11:09:43

Gevarieerde hardstyle line-up…

DeMix 20-05-2012 @ 18:23:51

A2 records was in de aanbieding denk ik.
Ach het ligt om de hoek dus hoogst waarschijnlijk wel een kijkje nemen :)

Dragenser 21-05-2012 @ 20:11:52

Lol @ DeMix.
Ik hoorde al dat scantraxx dingen in de aanbieding deed:P

Joshua 21-05-2012 @ 20:40:56

Dennix vd Geest :cry:

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook