Club eQlipse presenteert Q-Loud

Q-Loud oftewel de kleine zaal van club eQlipse opent zijn deuren voor de hardere sound van Hardstyle, Hardcore & Earlyrave. Vanaf 23 september zul je wekelijks op vrijdag en zaterdag los kunnen gaan op de harde beats van het nieuwe resident dj Team.

Vrijdag
Iedere vrijdag opent Q-Loud zijn deuren van 22.00 tot 04.00 voor de liefhebbers van deze hardere stijlen. Er zal afgewisseld worden met avonden speciaal voor de hardstyle liefhebbers en voor de hardcore fans. Ook komen er avonden die voor liefhebbers van beide stijlen hun hart sneller zullen laten kloppen.

Zaterdag
Op zaterdag zal naast de populaire Freaks avonden ook de deuren van de Q-Loud open gaan. De Q-Loud zal deze avonden gevuld worden met de lekkere hardstyle sound en de early hardcore beats van vroeger. Uiteraard is het als bezoeker gewoon mogelijk om in beide zalen te komen. De eQlipse zal vanaf 1 oktober uitpakken met dit extra concept om de avond nog completer te maken.

Specials
Op iedere 3e vrijdag van de maand zal er een special worden georganiseerd. De eerste special voor oktober staat al even gepland en beloofd een groot succes te worden. Op 21 oktober zal Harde Klap voor het eerst neerstrijken in Club eQlipse om te laten zien hoe hard de hardere stijlen aan kunnen komen. Met oa dj’s als Jack of Sound & Only zal het dak van de grote zaal in club eQlipse er volledig af klappen.

Entree
Tijdens de Q-Loud avonden in club eQlipse zal er op de vrijdag avonden geen entree gevraagd worden. Op zaterdag is het in combinatie met Freaks en is het belangrijk dat je voor 01.00 binnen bent zodat je ook geen entree hoeft te betalen. Na 01.00 zal de entree 5 euro gaan kosten.

Residents
Om een zo’n goed mogelijke sfeer te creeren is er gekozen om een resident team bij elkaar te zoeken van de beste lokale dj’s. Zei zullen er week na week voor zorgen dat je de beste en lekkerste tracks te horen zult krijgen.

De residents:

After:Shock
Dark Angel
D-Limit
Fano
Hyperactivo
Johnny Z
LXS-B
Only
Orphan
Pitchcontrollers
Repix
Sinturimons
The Z
Xardio

Bereikbaarheid
Club eQlipse beschikt over een ruime parkeerplaats recht voor de deur. Ook voor fietsen is er meer dan genoeg ruimte om deze weg te zetten.

Vanaf het centraal station Tilburg rijden er twee buslijnen (lijn 132 en lijn 11) richting eQlipse (Rielseweg)
Er zijn drie aankomst mogelijkheden waarbij er een stukje gelopen moet worden; 2, 4 of 17 minuten, de keuze is aan jezelf.
Voor exacte tijden zie :

www.9292ov.nl
www.veolia-transport.nl

Voor meer info omtrent deze nieuwe Q-Loud avonden kun je kijken op www.eqlipse.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 18-09-2011 om 14:33 door Jor-D | Translate:

Reacties (5)

Plaats reactie
Da-Izzok 18-09-2011 @ 15:15:37

Wordt knallen vrijdag!

Asyrian 19-09-2011 @ 09:32:28

Pitchcontrollers.

wat een originele naam haha.

eQlipse is voor mij wat te ver weg om een keer te stappen dus mij zie je er niet.

Sanderson 19-09-2011 @ 10:18:24

Wordt knallen!

Mol 19-09-2011 @ 15:21:21

Go D-Limit :D

Dream Chaser 19-09-2011 @ 22:32:19

Eqlipse is wel echt een gave tent voor een zaterdagavondje stappen.
2x geweest de afgelopen 2 maanden en zullen nog wel meerdere keren volgen ;) .

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook