Club Seven maakt zich klaar voor Incognito III

Waar de eerste twee edities van Incognito een waar spektakel genoemd mochten worden met DJ’s als Low-E, Stereotuners en Kevin Kaos lijkt de derde editie van Incognito dit alles te gaan overrulen. Club Seven zal op 19 mei a.s. weer op zijn kop worden gezet met dit succesvolle Hardstyle concept.

Absolute headliner voor deze avond: Adaro. Deze Hardstyle legende die al op diverse grote Hardstyle podia stond weet hoe het is om de beentjes goed in beweging te houden. Adaro is bekend van o.a. zijn samenwerking met de grote Ran-D onder de naam Gunz For Hire. Hiernaast bracht Adaro, solo, verschillende Hardstyle knallers uit: No Time to Sleep, Hit you with the Bang Shit, F#ck the Fake Shit (Remix) en uiteraard de beuker Haunter of the Dark.

Naast Adaro zal uiteraard Kevin Kaos weer niet ontbreken die van de vorige twee edities ook een lekker feestje wist te bouwen. Ook Mr. P & Mighty zullen niet ontbreken en er is plaats gemaakt voor talent act Attaca. De derde editie van Incognito zal weer gehosted gaan worden door niemand minder dan MC Magic Bruno en MC D-Lyric.

Volledige Line-Up:
Adaro
Attaca
Dutch Guys
Kevin Kaos
Maxtreme
Mr.P & Mighty M
Mr. Audity
Pittboy
Spartax
Hosted by: MC Magic Bruno & MC D-Lyric.

Club Seven is zoals eerder gezegd de ideale plaats voor het concept Incognito. Goed geluid, mooi decor en een goede atmosfeer zorgen voor een ideale Hardstyle plek. De eerdere Incognito feesten gingen niet voor niets als succesvol in de boeken.

Waar:
Club Seven
Prinsegracht 14
2512 GA Den Haag
www.clubseven.nl
Zeer gemakkelijk te bereiken via zowel Den Haag Centraal Station als Den Haag Holland Spoor.

Tijd:
23:00 – 05:00

Tickets:
Pre-sale: € 7
Door: € 10

Zet hem in je agenda en kom op 19 mei a.s. naar Club Seven in Den Haag en ontdek een nieuw hoofdstuk van ‘The Mystery of the Harder Styles.’Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 25-04-2012 om 16:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook