Coone nieuwe ambassadeur van 10.000 HOURS

Met trots kondigt 10,000 HOURS aan dat Coone, de maker van het Defqon.1 anthem, vanaf vandaag ambassadeur is. Coone ondersteunt 10,000 HOURS door hardstyle fans over de hele wereld te inspireren om iets goeds te doen voor een ander. Op 17 mei draait hij speciaal voor 80 enthousiaste Defqon.1 vrijwilligers die tijdens de Defqon.1 de handen uit de mouwen steken voor maatschappelijke organisaties in de omgeving van Biddinghuizen.

Op 17 mei gaan 80 meest dedicated Defqon.1 fans aan de slag in de buurt van de festivallocatie. Samen knappen we achterstallig onderhoud op bij therapiecentrum De Roode Draak van Stichting Jelte. Daarnaast worden er spellen gemaakt om de zintuigen van kinderen met een niet aangeboren hersenletsel te prikkelen. Bij Stichting Wiel worden ouderen in het zonnetje gezet. Ook planten we verse bloemen en gaan we ’s middags met de bewoners van het verzorgingshuis in Elburg wandelen en spelletjes spelen. Hard werken wordt beloond door een dikke set van Coone, als mooie afsluiter van deze bijzondere dag.

Coone: “Ik wil graag samen met mijn fans iets betekenen voor mensen die het minder goed hebben. Wereldwijd inspireert 10,000 HOURS duizenden jonge mensen om de wereld een stukje mooier te maken. Ik ben trots dat ik daar vanaf nu ook aan bij kan dragen”.

10.000 HOURS

Wereldwijd inspireert 10.000 HOURS jonge mensen om tijd te doneren en iets goeds te doen voor een ander. Van het renoveren van speelplaatsen voor kinderen met een verstandelijke beperking, tot het planten van bloemen voor ouderen in verzorgingshuizen. Sinds 2010 geeft 10.000 HOURS bezoekers van festivals, onder andere Welcome to the Future, Mysteryland en Q-dance, de kans iets terug te doen voor de omgeving. Gedoneerde uren worden opgeteld en inmiddels staat de teller al op 14.690 uur. Het doel is om zo snel mogelijk de volgende 10.000 uur vrijwilligerswerk te halen.

Geïnteresseerd in 10,000 HOURS? Like de 10,000 HOURS Facebook pagina, volg ons op Twitter en Instagram of check www.10000hours.nl.

10,000 HOURS wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB fonds.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 08-05-2014 om 23:33 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook