CRAFT Festival 2015: Info en area’s

Het is ondertussen alweer 2015 en Lose Your Mind mag terugkijken op een enerverend 2014. De geboorte van CRAFT Festival mag absoluut tot 1 van hoogtepunten van het zomerseizoen gerekend worden. Een massaal opgekomen publiek heeft zich een volledige dag en nacht vermaakt op de NDSM Werf in Amsterdam. Het mag dan ook duidelijk zijn dat Lose Your Mind in 2015 met volle kracht er tegenaan gaat om de aankomende editie naar een hoger niveau te tillen.

Voor 2015 zijn er een aantal aanpassingen in de opzet doorgevoerd. Allereerst zijn er een aantal wijzigingen in de area-indeling gemaakt. Dit jaar zal CRAFT Festival volledig in het teken staan van de Hardstyle. De vijf stages zullen alle facetten van de Hardstyle bevatten.

Area indeling:
#1 – Penoze. Het concept waaraan Lose Your Mind veel naamsbekendheid te danken heeft vult de mainstage. Verwacht de ondergrondse koningen van de hardstyle op een grotere stage, de beste visuals en lichten en het dikste geluid wat je op het NDSM kan krijgen.

#2 – De Tijdmachine. Waan jezelf weer een dag tussen 2004 en 2011, de bezoekers van de afgelopen edities weten dat dit garant staat voor vele herinneringen, vreugdemomenten en een weerzien met oude bekende.

#3 – Reckless. De liefhebbers van de rauwere Hardstyle kunnen het hart weer ophalen bij de Reckless stage. Deze stage krijgt een look, feel en programmering waarin deze sound zich het beste kan excelleren. Rauw en industrieel zijn de key-woorden.

#4 – Access. De nieuwkomer binnen de programmering van het CRAFT Festival vult zich met alle toegankelijke sounds binnen de Hardstyle. Hier vind je de euforische geluiden, maar ook acts die gekenmerkt worden door hun unieke inval van produceren en draaien.

#5 – Future. Deze editie zal er weer gezocht worden naar ongepolijste parels waarvan Lose Your Mind in 2016 veel verwacht. Op deze editie van CRAFT Festival heeft Lose Your Mind ook een drietal uren gereserveerd voor een contest waar spoedig meer info over volgt.

Voorverkoop:
De CRAFT Festival 2015 kaartverkoop is reeds van start gegaan. Kaarten zijn te koop voor 29,50 euro en zijn te krijgen op www.loseyourmind.nl/tickets

Aftermovie 2014:
Herbeleef CRAFT Festival 2014 met de aftermovie.
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 02-02-2015 om 23:33 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook