Crushed: Een nieuw Hardcore concept in Eindhoven

Na een lange periode van rust in Eindhoven gaat het dan toch weer gebeuren, een maandelijks Hardcore evenement in Eindhoven. Dit op een plaats met een rijk Hardcore verleden. Heel lang geleden stond hier namelijk de roemruchte discotheek Trance, waar Hardcore de boventoon voerde. Tegenwoordig heet deze locatie de Stunt. De Stunt heeft zelf ook een verleden met Hardcore, zoals de Raggen &Beuken feesten die hier met succes werden georganiseerd. Nu is het echter tijd voor Crushed!

Crushed zal op elke laatste vrijdag van de maand in De Stunt plaatsvinden. Tijdens dit concept zullen jonge talenten maar ook namen met aardig ervaring op draai en producegebied hun kunsten vertonen! Om Crushed een gezicht te geven zijn er drie residents aangesteld die elke maand de boel ongehoord gaan afbreken. Deze slopers zijn:

Profreaks
Piet Stokman en Robbert Pluggers uit Veldhoven, tegenwoordig beter bekend onder de naam Profreaks zijn sinds 2010 druk bezig om zich op te werken naar de top. Waar Profreaks in het begin vooral in de lokale discotheek in Veldhoven hun plaatjes draaiden, werden ze al vrij snel resident bij Fear FM. Naast draaien houdt Profreaks zich tegenwoordig ook bezig met produceren. Beer & Liquor, een van hun nog niet gereleasde platen is een goede maatstaaf voor de energieke en mixtechnische Hardcore sets die Profreaks keer op keer neer weet te zetten.

Black Dahlia
Amanda Kroon, bekend onder de artiestennaam Black Dahlia (Hardcore) en haar artiestennaam Mistique (Hardstyle) is veelal bekend van haar vele afwisselende en altijd goed opbouwende sets die ze in Eindhoven omstreken wist neer te zetten. Met optredens op onder andere Queenscore en Strangerz en verschillende feesten in Broadway te Erp is Black Dahlia aardig aan de weg aan het timmeren.

Future
Robert heeft vooral naam gemaakt in de Dynamo. Hier heeft hij al menig maal de zaal compleet afgebroken. Maar Dynamo en haar bezoekers zijn niet de enige die Future een warm hart toedragen. Hij staat daarom ook steeds vaker op feesten buiten de Dynamo. Dit is dan ook één van de redenen waarom juist Future is aangesteld om maandelijks op Crushed de boel met de grond gelijk te komen maken.

De line-up wordt verder aangevuld met niemand minder dan System:Overload. Op feesten zoals Harmony of Hardcore, Alcatrazz Festival en Immortals heeft Mike meerdere malen bewezen dat hij als geen ander weet hoe je de zaal los kan laten gaan. Tijdens Crushed zal dit niet anders zijn.
Daarnaast zal de line-up elke editie worden aangevuld met nieuw en aanstormend Hardcore talent. Tijdens de eerste editie kunnen jullie rekenen op The Maniac. Ook hij weet als geen ander hoe je Hardcore minded publiek in beweging krijgt.

Mocht jezelf ook interesse hebben om een keer te draaien op Crushed? Stuur dan een demo en je gegevens naar: [email protected]. En wie weet sta jij op één van de toekomstige edities van Crushed!

De eerste editie van Crushed zal plaatsvinden op vrijdag 30 november 2012. De complete line-up voor deze eerste editie ziet er dan als volgt uit:

22:00 – 23.30 The Maniac
23.30 – 00.30 Black Dahlia
00.30 – 01.30 System:Overload
01.30 – 02.30 Profreaks
02.30 – 04.00 Future

De Stunt zal worden omgetoverd naar een hels onderkomen waar Hardcore zegeviert en waar jij keihard uit je plaat kan gaan! Mocht je Hardcore hart nog niet overtuigd zijn? Een mooi bijkomend feit: De entree is GRATIS!

Wil jij op de hoogte blijven van alle ins en outs omtrent Crushed? Houd de organisatie dan in de gaten op Twitter en Facebook.

Tot vrijdag 30 november 2012!

22.00 – 04.00 uur
Gratis entree!
Crushed is powered by Yu’R – EventsVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-11-2012 om 14:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Stuntpiloot 14-11-2012 @ 16:31:54

Here we go! Gas er op!

dj future 14-11-2012 @ 17:56:20

yes! knallen! :)

B-Crusher 20-11-2012 @ 20:03:48

Weer feestjes in de Stunt! :) Raggen en Beuken was altijd wel lachen! :)

Volgende week eens een demo opnemen en opsturen dan..

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook