Crystal Venue 1 januari wordt de bom! Laatste nieuws van Crazyland dit jaar

De Hemkade is totaal uitverkocht. Ook aan de deur geen kaarten meer. Gelukkig kan de organisatie dit jaar met een gerust hart iedereen doorsturen naar de Crystal Venue in Culemborg op 1 januari. Dit feest wordt ook georganiseerd door Crazyland en hier zijn de zalen net omgedraaid.

De main zaal wordt gehost door Scantraxx Freestyle en in zaal 2 wordt er classics, techno, techhouse, trance en hardtrance gedraaid. De dj’s liegen er niet om! De top van Nederland zal hier aanwezig zijn! Denk aan Korsakoff, The Prophet, Dr Rude, Artento Divini, Alpha2, Luna, Pavo, Francois, MEM, Crypsis, Bass D, Darkraver, Mike S, Renji, Ko-c, Paul Elkstak, Frontliner, Yves en nog heel vele anderen. Met deze mooie lokatie midden in Nederland en de lasers, decoratie en het beste entertainment dat jullie gewend zijn van de Crazyland organisatie kan deze dag niet meer stuk.

Filmpje Crazyland Godfather

Wil jij lekker los gaan op 1 januari en je nieuwe jaar inluiden met je favoriete organisatie? Kom dan naar Crystal Venue op 1 januari want het dak gaat er af daar! De combi kaarten zijn allemaal al uitverkocht en de andere kaarten gaan ook hard. Koop nu je kaartje voor maar 24,75 door HIER te klikken. Wil jij liever een VIP kaart voor maar 36,75 met alles erop en eraan? Klik dan HIER en zorg dat jij er warm bij zit op 1 januari!

Dit is het laatste nieuwsbericht van het jaar.
Het was voor ons een veelbewogen jaar, waarin ons zieke kindje centraal stond.
Wij wensen iedereen een gelukkig en vooral gezond 2012 toe! Want dat is toch alles wat telt in het leven!

Liefs Mike & TanyaVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 28-12-2011 om 20:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (4)

Plaats reactie
Duruz 29-12-2011 @ 12:47:30

Aanwezugggg

_Padam 30-12-2011 @ 13:56:03

volgens mij staat er op de poster ‘chypsis’ ipv ‘crypsis’ xD

Snor 30-12-2011 @ 14:22:02

Nieuw talent? :P

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook