Crystal Venue verknalt je kerstavond

Bloody hell, daar kun je niet omheen, dat staat als een paal boven water! Geen slap gedoe met stalletjes en vage sterren aan de hemel. Niks geen standaard saai familiefeest met zelfgemaakte kerstboom. Gewoon grondig de tent verbouwen en de vloer aan gort hakken. Daar blijf je niet voor thuis, daar ga je voor naar Crystal Venue. Bloody Christmas gaat je koude rillingen bezorgen, daar kun je vergif op innemen!

Hoe kun je daar nou zeker van zijn? Wie komen er draaien dan? Is dat belangrijk? Bij Bloody Christmas zeggen ze gewoon doodleuk Fuck the Line-up! Je weet het ondertussen wel: Crystal Venue is gewoon de hardcore place to be! Heb je al eens gekeken wie er zoal in het eerste Bloody jaar heeft opgetreden? De lijst is lang, heel lang! En een aantal van hen zul je zeker weten terugzien op Bloody Christmas! No shit!

De laatste keer Bloody Sunday was niks minder dan een groot gekkenhuis! Check the vid:
YouTube Preview Image

Guarantee Ticket
Hardcore in Crystal Venue is gewoon dik en dat weten de meeste! Met een capaciteit van 2.500 personen zijn de zalen vaak ver van tevoren toch al vol! soms zo vol dat er geen plek meer is…
Daarom kun je voor deze speciale kerst-editie vooraf een guarantee ticket kopen. Wat? Kopen??!? Het was toch gratis? Jazeker wel! Met een guarantee ticket ben je EN verzekerd van een plek op het ruwste kerstfeest van dit jaar EN verzekerd van je eerste 4 drankjes want je wisselt de ticket bij binnenkomst gewoon in voor 4 munten!

Dat het een bloody mess gaat worden, dat is het enige dat je zeker weet ( en dat je je familie hier waarschijnlijk niet bij wilt hebben, die zijn voor de kerstbrunch…). Maar voor de rest blijft het een duistere zaak. Duister en onheilspellend, gewoon zoals een Bloody Christmas hoort te zijn!

De hardcore en Culemborg zijn al bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden en dit jaar zal de heiligste avond van het jaar definitief ontheiligd worden. Gratis en voor niks! Nou ja, met een kleine investering vooraf als je zeker wil zijn van een hard en schreeuwend vet knalfeest! De hardcore capital van Nederland zal weer van zich laten horen! Fuck that shit, fuck the line-up, it’s time to get bloody!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 23-12-2011 om 16:44 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook