D-Energy – Noisecontrollers: Aanstaande zaterdag in P60 Amstelveen

2011 was een jaar om nooit te vergeten voor Noisecontrollers. In de jaarlijkse top 100 van het gerenommeerde blad DJ Mag, met maar liefst drie Nederlandse DJ’s in de top 10 (Armin van Buuren, Tiësto en Afrojack), prijkt Noisecontrollers op plaats 35 en is daarmee de hoogst geplaatste hardstyle-act ter wereld. Op 17 maart zijn de Nederlandse hardstyle-helden te zien tijdens D-Energy in P60.

Het duo heeft de hoge notering te danken aan hun anthems voor Qontrol, Decibel, Bassleader en natuurlijk Defqon.1. Bovendien brachten de mannen hardstyle naar alle uithoeken van de wereld, waar massa’s springende fans kleine aardbevingen veroorzaakten, van Canada tot Australië. Met een uitverkochte show in de Heineken Music Hall werd er op 21 januari een nieuw hoogtepunt toegevoegd aan hun palmares. Aan hun onstuitbare opmars lijkt voorlopig nog lang geen einde te komen. Hun single Gimme Love werd vorig jaar een internationale hit.

In de studio vullen Bas Oskam en Arjan Terpstra elkaar moeiteloos aan. Hun vernieuwende hardstyle is het resultaat van hun uiteenlopende muzikale achtergronden. Zo komt Bas voornamelijk uit de hardcore-hoek en laat Arjan zich inspireren door hiphop en klassiek. Bovendien heeft dubstep ze naar eigen zeggen in het afgelopen jaar enorm beïnvloed. Hun succesvolle wisselwerking is voornamelijk te herkennen aan hun eigen producties. Het in Eindhoven gevestigde tweetal staat wereldwijd bekend om hun briljante productiewerk, wat zorgt voor live-sets van wereldformaat.

Na vijf jaar trouwe dienst bij Fusion Records was het in 2011 tijd voor een volgende stap. Samen met Joram Metekohy, oftewel Wildstylez, lanceerden ze een nieuw electronisch label: Digital Age. De vrijheid van het nieuwe thuis stelt Noisecontrollers in staat om hun stijl nog verder te ontplooien en nieuwe wegen in te slaan. Het ligt dan ook in de verwachting, dat de meest succesvolle hardstyle-act van dit moment binnen niet afzienbare tijd wederom met opzienbarend nieuw werk zal komen.

De enorme stappen die Noisecontrollers momenteel maakt zijn in het mondiale DJ-circuit niet onopgemerkt gebleven. ‘s Werelds beste hardstyle-act volgens DJ Mag vereert Amstelveen op 17 maart met een waanzinnige performance tijdens D-Energy.

De complete line-up is als volgt:
Noisecontrollers
Dr. Rude
Jor-D vs. Rosko
Backfire
Darknezz
Demassus
Raoul – D.K.C.
Hosted by: MC Omen

Kaartverkoop
Tickets voor D-Energy: Noisecontrollers zijn te koop op P60.nl en gaan via Paylogic. Tickets kosten 15 euro in de voorverkoop of 18 euro aan de deur.

Gebruik je Facebook? Zet D-Energy: Noisecontrollers dan in je agenda!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 15-03-2012 om 11:50 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Jor-D 15-03-2012 @ 13:03:29

Yay! :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook