D-Energy presenteert eerste editie in P60 met D-Block & S-Te-Fan en Dr Rude

Op vrijdag 16 september trilt P60 op haar grondvesten tijdens de eerste editie van D-Energy. Voor de primeur van dit hardstyle, harddance en jump event pakt de organisatie direct goed uit. Ten eerste het DJ duo die doorgaans de clubs ontstijgen en enkel te zien zijn op festivals en internationale territoria: D-Block & S-Te-Fan! Daarnaast is een hardstyle feest in P60 natuurlijk niet compleet zonder Dr Rude.

P60 en D-Energy roepen het feest in het leven om te voldoen aan de grote locale vraag naar hardstyle en harddance events. Binnen de harddance zijn Nederland en Italië de leading landen maar ook in Australië, Amerika en Azië komt de scene van de grond. DJ’s D-Block & S-Te-Fan en Dr Rude plukken hier de vruchten van en treden regelmatig op als ambassadeurs van Nederlandse hardstyle sound over de grens. De DJ’s deden afgelopen zomer diverse (internationale) festivals aan met hun knallende sets.

D-Block & S-Te-Fan gaat het locaal ook voor de wind met een uitverkochte X-Qlusive editie in de Heineken Music Hall, een eigen Qlimax editie én deze zomer een set op Dance Valley 2011. De kwaliteit van en erkenning voor de DJ’s zijn tevens terug te vinden in hun positie in de top 100 van DJMag.com waar het duo op nummer 73 prijkt.

Bij hardstyle mag Dr. Rude niet ontbreken. De basslines en filthy synths van deze sympathieke DJ uit Amstelveen reiken tot ver buiten de landsgrenzen, waar ook Frankrijk en België warm lopen voor zijn diversiteit aan hardstyle. Zijn voorkeur voor harddance komt deze editie van D-Energy goed van pas.

Naast deze zwaargewichten presenteert D-Energy een strakke aanvullende line-up om de avond compleet te maken met onder meer Rosko, Jor-D, Thosba en Demassus vs Darknezz

D-Energy opent deze avond om 22:00 uur haar deuren. Tickets kosten €15,00 in de voorverkoop en €17,00 aan de deur. Voor meer informatie en kaarten bezoek www.P60.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 13-09-2011 om 12:53 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook