Da Tweekaz en Blackwatch in een nieuwe Heart for Hardstyle

Aankomende Maandag 30 September staat er weer een nieuwe aflevering van de Heart for Hardstyle Radioshow in de planning. Na de succesvolle aflevering van vorige week met Omegatypez, is het deze keer tijd voor Dirty Workz artiesten: Da Tweekaz. Naast deze Noorse artiesten verwelkomt Heart for Hard in het laatste uur van de show, twee nieuwe Zweedse artiesten, beter bekend als: Blackwatch.

Deze Maandag kun je alweer luisteren naar aflevering 84 van de Heart for Hardstyle Radioshow. In het eerste uur zullen Dirty Workz artiesten: Da Tweekaz de show starten. Iedereen die een beetje bekend is met de hardstyle scene, kent deze heren. Deze zomer draaiden ze op Tomorrowland, Defqon 1. en Zaterdag stonden ze nog op Euphoria. Laatst kwamen ze nog met de release “Real Love/Carnival” en de remix van de bekende track: “DJ Phil TY – A Kay A”. In het tweede uur maakt Heart for Hard kennis met twee nieuwe Zweedse heren in het Heart for Hard team. Afgelopen zomer zijn ze naar Nederland afgereist, en deze Maandag zullen zij vele nieuwe producties ten gehore brengen onder de naam: Blackwatch. Mis het niet!

Maandag 30 September 2013
20:00 – 21:00 Da Tweekaz
21:00 – 22:00 Blackwatch

Heart for Hardstyle vanaf nu ook op iTunes te volgen
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal. Hiernaast is het vanaf nu ook mogelijk om de shows te volgen op iTunes.

Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle shows ook op Facebook: facebook.com/heartforhard & www.heartforhardstyle.com.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 29-09-2013 om 19:28 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook