Dance Boulevard 2011: Komt steeds dichterbij

Met nog minder dan een maand te gaan zijn de voorbereidingen voor Dance Boulevard 2011 in volle gang. Dance Boulevard staat voor een zondag vol knallende beats, verfrissende cocktails en een brede programmering aan dance-artiesten. Na een zonnige editie in 2010 is organisatie Focus Events druk bezig om er 7 augustus weer een spektakel van te maken.

Dance Boulevard verwelkomt een diversiteit aan houseartiesten. Van Shermanology (live) tot Marcel Woods. Ook dit jaar aanwezig is rising star Joost Seilberger, beter bekend als Billy the Klit. Met zijn meest recente hit “Don’t be shy” gooit hij zowel nationaal als internationaal hoge ogen. En wat te denken van: Quintino, Luciën Foort & Nicky Romero!. De complete houseprogrammering check je hieronder.

In de harddance komt net als voorgaande jaren van alles aan bod. Met dit jaar een flinke dosis Dirty Workz Sound, vertegenwoordigd door niemand minder dan Coone, Dr. Rude en Psyko Punkz. Daarnaast RAW-hardstyle door Ran-D en natuurlijk de pure hardstylesound met Frontliner en Noisecontrollers. Of er ook nog oude hardstylekicks voorbij komen hangt af van het been waarmee Deepack deze dag uit bed stapt.

Over oude kicks gesproken: haal je Nikes alvast maar uit de kast voor de 90′s Open Air! Dit jaar breekt niemand minder dan Paul Elstak samen met collega MC Ruffian de 90′s Open Air volledig af met een exclusieve Happy Hardcore set! Naast deze happy hardcore sound komen deze dag allerlei jaren 90 hits aan bod. Denk hierbij aan de Dana, 2 Unlimited komen langs tijdens de sets van The Sunclub en Mellow Martinez. Daarnaast nemen Dr. Rude en Joe Rascal je mee op een reis door de tijd dat de Belgische sound furore maakte in het zuiden van Nederland met een knallende back2back set.

Dus blokkeer 7 augustus in je agenda voor verjaardagen en andere suffe dingen en kom naar Dance Boulevard! Voor meer informatie raadpleeg je de vernieuwde website www.dance-boulevard.nl!

De volledige line-up:

House
Quintino
Nicky Romero
Marcel Woods
Billy the Klit
Luciën Foort
Shermanology (live)
Biggi
Soul Pressure
MC Ambush

Harddance
Deepack
Noisecontrollers
Frontliner
Ran-D
Evil Activities
Psyko Punkz
Coone
Dr. Rude
MC Apster

90′s Open Air
Paul Elstak & MC Ruffian (Happy Hardcore set)
The Sunclub
Joe Rascal vs Dr. Rude (B2B)
Mellow Martinez

Tickets
Deze zijn verkrijgbaar via www.dance-boulevard.nl en bij alle Primera filialen in Nederland. De kaarten kosten € 22,50 (ex fee). In de regio zijn tickets te verkrijgen bij Rookschop de Schelde en de Waterput in Bergen op Zoom, VVV Roosendaal en Musicstore Steenbergen.

Voor meer informatie en impressies check: www.dance-boulevard.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 14-07-2011 om 14:03 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Foxbuster 14-07-2011 @ 17:54:45

Thuiswedstrijdje :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook