Dance Valley 2011: Laatste info

De zeventiene editie van Dance Valley, de moeder van alle dance festivals, gaat weer ouderwets groots los in de Velsen Valley onder de rook van Amsterdam. Het lijkt erop dat alle regen voorlopig uit de hemel is gevallen en dat het wel eens een verdomd lekker weertje zou kunnen worden. Maar eigenlijk maakt het niet uit, want Dance Valley heeft een unieke vibe die al zeventien jaar staat als een huis.

2-voor-1 actie
Met één ticket voor Dance Valley kunnen twee mensen naar binnen. Wij zetten nog de belangrijkste informatie rond deze actie voor je op een rij:
- De actie geldt voor alle tickets die via de website, via Primera of via Event Travel zijn gekocht. Ook als je een Early Bird ticket hebt gekocht, kun je gewoon iemand mee naar binnen nemen.
- Er zijn ook tickets die buiten deze actie vallen. Dit zijn gewonnen tickets, promotickets, V.I.P tickets, guesttickets en actietickets.
- Als je iemand meeneemt op je ticket, is het belangrijk dat jullie tegelijk naar binnen gaan. Dit is de enige manier om van de actie gebruik te maken. Maak vooral geen kopie van je ticket om aan iemand anders te geven. Elke ticket heeft een unieke barcode en deze geeft maar één keer twee mensen tegelijk toegang tot het festival.

Meer informatie over deze actie is te vinden op dancevalley.­com.

Wat wel en niet mee naar binnen mag
Gewone fotocamera’s kun je meenemen. Professionele camera’s en video camera’s mogen niet mee naar binnen. Deodorant, zonnebrand en soortgelijke producten worden alleen in de originele, gesloten verpakking tot het festivalterrein toegelaten. Spuitbussen onder druk (zoals parfumflesjes) mogen vanwege veiligheidsredenen het terrein niet op evenals voorwerpen die als wapen gebruikt kunnen worden zoals paraplu’s. Mensen die met drugs en/of wapens proberen binnen te komen, worden direct overhandigd aan de politie.

De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er gevraagd worden naar legitimatie, dus zorg dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt.

Timetable
De volledige timetable is terug te vinden op www.dancevalley.com. Wanneer je inlogt op de Dance Valley site, kun je snel en gemakkelijk je persoonlijke timetable samenstellen, delen en/of printen.
Wanneer je het festival betreed, ontvang je de gratis Dance Valley Guide met daarin de volledige timetable, een plattegrond van het terrein en info over alles dat er te beleven is.

Kluisjes
Ook dit jaar zullen er weer genoeg Lockerbox kluisjes te huur zijn om je spullen in op te bergen. Neem dus ook een jas of warme trui mee want ‘s avonds laat kan het fris worden.

Pinnen
Op het terrein kan je munten kopen voor de food courts, kleinere eetplekken en de verschillende barren. Deze munten kan je ook met pin betalen. Neem wel wat contant geld mee voor het geval dat er een storing met pinapparaten is.

Natuur
Dit festival wordt midden in de natuur georganiseerd en we vragen de bezoekers dan ook vriendelijk maar dringend deze te respecteren. Tegen wildplassen zal worden opgetreden. Er zullen genoeg gratis toiletten aanwezig zijn.

Travel Info
Voor de volledige en meest actuele reisinformatie van en naar Dance Valley, ga je naar deze site.

- Openbaar Vervoer
Vanaf Station Amsterdam Sloterdijk vertrekken de hele dag pendelbussen richting het festival. Een pendelbusticket kost €6 in de online voorverkoop en €8 bij de bus.

- Auto
Het festival is vanuit alle richtingen met de auto te bereiken, vanuit het noorden via de N202 of via A9 evenementenafrit. Volg de Dance Valley borden naar de parkeerplaats.

Het parkeertarief is €9,- in de online voorverkoop en €14,- op de parkeerplaats.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 04-08-2011 om 22:40 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
Hardlover15 11-08-2011 @ 21:07:35

Handig :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook