Dance Valley 2014 Hardcore DJ Contest

Hardcore leeft! Dance Valley ziet de hard valley ieder jaar groeien, zo ook de hardcore stage: The Underground. Waar hardcore op Dance Valley in 2011 klein begon stond de tent tóch stampvol! In 2014 is hardcore HERE TO STAY én er is plek voor aanstormend talent!

Ben jij in staat om een dikke hardcore set in elkaar te mixen? Dan krijg je van ons de kans om onderdeel te worden van de line-up en een uur te draaien op Dance Valley 2014! Maak kans op deze vette prijs.. en doe mee aan de Hardcore DJ Contest! Alle inzendingen worden beoordeeld door niemand minder dan DJ Promo en The Viper, dus.. SHOW US WHAT YOU’VE GOT!

What to do?

1.Neem een mix van 30 minuten op. Laat je niet sturen door het begrip hardcore, invloeden van industrial-, early-, andere hardcore stijlen maar ook bijvoorbeeld drum & bass worden absoluut gewaardeerd!

2. Gebruik als titel voor je mix: Artiest (jouw naam) – Hardcore DJ Contest Dance Valley #DV2014.

3. Upload je mix op Soundcloud, Mixcloud of een vergelijkbare streaming service. Let hierbij goed op dat je upload niet op privé staat. Inzendingen die geen stream-mogelijkheid hebben worden niet in behandeling genomen.

4. Zorg dat de beschrijving van je upload verwijzingen bevatten naar je social media kanalen als Facebook, Twitter, YouTube.

5. Sharing is caring! Deel je mix zo veel mogelijk via social media, fora en websites als lsdb.nl!

6. Stuur de URL van je mix in een e-mail naar [email protected] met het onderwerp ’DV Hardcore DJ Contest’. Insturen kan tot en met 8 juni. Inzendingen na 8 juni worden niet in behandeling genomen.

Na 8 juni zal een vakkundig team waaronder DJ Promo en The Viper een selectie maken van de 10 beste mixen. Daarna krijgen alle Dance Valley fans de mogelijkheid om te stemmen. De mix met de meeste stemmen wint en dit aanstormend talent zal op Dance Valley 2014 de kans krijgen om de hardcore stage plat te beuken!

Houdt rekening met:
- Deelname is alleen mogelijk als je 18 jaar of ouder bent op 2 augustus 2014
- De winnaar draait op Dance Valley 2014 en mag 2 vrienden/vriendinnen meenemen om dit te vieren.
- De winnaar zorgt dat hij/zij beschikbaar is op 2 augustus 2014 in Amsterdam en daar ook aanwezig kan zijn.
Rest ons alleen nog te zeggen…. GOOD LUCK, HARCORE4LIFE! ;)Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 01-05-2014 om 11:00 door Jor-D | Translate:

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook