Dance4Liberation 2015, het grootste dance festival op Bevrijdingsdag

Ook dit jaar heeft de hoofdstad van Overijssel de eer om op Bevrijdingsdag het grootste dance festival van Nederland te organiseren. Op dinsdag 5 mei, dit jaar een officiële vrij dag, vindt het bekende festival; Dance4Liberation weer plaats. Net als afgelopen jaar krijgt het festival twee grote area’s op het parkeerterrein van de IJsselhallen met alleen de beste EDM/House en Hardstyle artiesten! Celebrate your freedom with…DANCE!

Housteria
Ummet Ozcan
Bassjackers
Jay Hardway
Alvaro
Kill the Buzz
GirlsLoveDJ’s
Roul and Doors
Sebastian Bronk
Supreme Gentlemen
MC Boogshe

Liberator Outdoor
Frequencerz
Digital Punk
Psyko Punkz
E-Force
Code Black
Audiotricz
Delete vs. Degos & Re-Done
Sound Rush
Elite Criminals
MC Villain

Ticketinformatie
Early Bird Tickets voor Dance4Liberation zijn vanaf nu verkrijgbaar op www.dance4liberation.nl of bij één van de 450 Primera winkels in Nederland. Early Bird tickets kosten slechts €5,00 (ex. Fee) en zijn tot 1 maart te koop. Vanaf 01 maart 2015 gaan de Regular Tickets in de verkoop a €10,00 (ex. Fee). Wacht niet langer en scoor die tickets met korting. Dance4Liberation is toegankelijk voor alle leeftijden.

Wist je trouwens dat je vanaf het CS Zwolle naar het festivalterrein kunt lopen? Ideaal voor alle reizigers die met het openbaar vervoer naar Dance4Liberation komen. Ben je van plan om met de auto te komen? Je kunt je auto direct naast het festivalterrein parkeren. Meer praktische informatie vind je op www.dance4liberation.nl.

Social Media
Like Dance4Liberation op Facebook, zet het evenement in je FB-agenda en blijf op de hoogte over alle ontwikkelingen, het laatste nieuws, trailers, promomixen, winacties en meer. Praat mee over Dance4Liberation en gebruik #dance4liberation.

WhatsApp Community!
WhatsApp nu ”D4L” naar +316 20 63 13 19 en Join the Community! Als member van de community weet jij als eerste het laatste nieuws, doe je mee met unieke winacties en krijg je persoonlijk antwoord op al je vragen vanuit de organisatie. Hoe cool is dat!? Vergeet niet het nummer aan je adresboek toe te voegen, anders ontvang je geen berichten.

Dance4Liberation 2015
Dinsdag 05 mei 2015 | 12:00 – 00:00 uur
Parkeerterrein IJsselhallen – Zwolle
Toegankelijk voor alle leeftijden!
www.dance4liberation.nl

Early Bird Ticket: €5,00 ex. Fee (beschikbaar tot 01 maart 2015)
Regular Ticket: €10,00 ex. Fee (te koop vanaf 01 maart 2015)
Deurverkoop: €15,00 (mits niet uitverkocht)

Powered by High Energy Events & Las Rosas EventsVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-02-2015 om 19:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook