Dark Chemistry viert 3 jarig bestaan in Arnhem

De tijd gaat snel en zo ook met de heren van Dark Chemistry, inmiddels alweer 3 jaar volop aan de gang, maar nog steeds vol passie! Op vrijdag 27 februari zal er een knallend feest gehouden worden om met iedereen het 3 jarig bestaan te vieren. Het evenement zal plaatsvinden in Loft te Arnhem, gevestigd op de Korenmarkt. De line-up zal voornamelijk bestaan uit artiesten waar Dark Chemistry in het verleden maar ook in het heden veel draaiplezier mee heeft gehad.

Line-up:
Dark Chemistry
Kevin Kaos
DJ Fanatic
D’Cepticon
Morbius
Fanatics
Blackout
S-Kill
Mythix
Sanctify
Global Soundz
Aftertoucher
Equinoxe
Hosted by: The Syntax MC

En als speciale gast heeft Dark Chemistry niemand minder dan John Harris weten te strikken, die een speciale live act zal gaan doen tijdens het evenement.

Entree
Omdat Dark Chemistry 3 jaar bestaat willen ze graag iedereen de mogelijkheid bieden om dit feestje te kunnen vieren, daarom hebben ze er voor gekozen om de voorverkoop gratis te houden. Wat moet je hiervoor doen? Geef jouw naam/namen door via: [email protected] en je zult met jouw vrienden genoteerd worden op de gastenlijst! Het inschrijven van de gastenlijst is mogelijk tot vrijdag 27 februari 18:00. Voor de laatbloeiers zal de deurverkoop erg laag zijn, namelijk maar: € 5,-!

Timetable
De timetable zal op woensdag 23 februari bekend gemaakt worden. Met deze vele artiesten zal het 1 grote B2B avond worden!

Leeftijd
De leeftijd voor deze avond zal 18+ zijn. Let op er zal controle zijn aan de deur!

Parkeergelegenheid
Rondom de Korenmarkt zijn er voldoende parkeermogelijkheden, zo kan de auto gemakkelijk geparkeerd worden onder het centrale station waar je tegenwoordig maar € 0,50 cent betaald per uur!

Real Hardstyle Radio
Mocht je er om wat voor reden dan ook (deze zijn haast niet te bedenken) toch niet aanwezig kunnen zijn, dan biedt Dark Chemistry ook de mogelijkheid op vanuit thuis mee te kunnen genieten. Het gehele evenement zal live uitgezonden worden via Real Hardstyle Radio.

Extraatje
Naast dit feestgespuis zal Dark Chemistry op de avond zelf nog een erg interessant cadeau hebben. Meer informatie zal volgen in de week voor het evenement! Volg daarom de volgende kanalen om op de hoogte te blijven:

www.darkchemistry.nl
www.facebook.com/DarkChemistryOfficial
www.twitter.com/DarkChemistry_Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 02-02-2015 om 22:57 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook