Daydream Festival 2010: Belangrijke info, laatste kaarten & update

Start the dream! Aanstaande zaterdag 17 april wordt de lang gekoesterde droom werkelijkheid. Stap een dag uit de realiteit en droom weg op Daydream Festival. Een (zo goed als..) uitverkocht festival op een bijzondere locatie. De kaarten zijn bijna allemaal als een droom gevlogen, duizenden bezoekers zullen een geweldige dagdroom beleven op dit fantastisch festival. Welkom in ‘the theater of dreams’ – Daydream Festival!

Nog geen kaartje? Je moet wel heel snel, er zullen geen kaarten meer verkocht worden aan de deur! Twijfel niet langer en koop snel de laatste tickets! Via deze link ga je direct naar de ticketshop.

Start the dream: aanvang en vervoer
Het festivalterrein aan het Zilvermeer in Mol is uitstekend bereikbaar. Kom je met de auto? Deze kun je gratis parkeren naast het festivalterrein, waar verkeersregelaars je de weg wijzen en je auto bewaken. Ga je liever met de bus? Kijk bij Partyreizen (www.partyreizen.nl) en Eventarea (www.eventarea.nl) voor de dichtstbijzijnde opstapplaats bij jou in de buurt. Start de motoren, the daydream begins! *Op Daydream Festival kun je de hele dag dromen, zorg dus dat je als bestuurder op weg naar huis weer wakker – dus nuchter – bent!*

Weersomstandigheden: droomtijd en weer
Daydream Festival opent haar deuren om 11.00 uur en sluit deze pas veertien uur (!) later weer, na 01.00 uur. Een dag lange dagdroom dus! De weersverwachtingen zien er goed uit: Volop zon en 18 graden overdag. Zorg wel dat je warme kleding bij hebt, want in de avond kan het erg snel afkoelen. Op het festivalterrein zijn kluisjes beschikbaar.

Tickets: Dagdromen zijn fijn, zorg dus dat je er bij kunt zijn
De fantastische locatie, line-up en prijs van Daydream Festival zijn niet onopgemerkt gebleven. Het festival is nu al zo goed als uitverkocht! Op dit moment zijn de allerlaatste kaarten nog beschikbaar. Aan de deur zullen er geen kaarten meer verkocht worden! Wil jij er bij zijn, koop dan nu je kaartje online op www.daydreamfestival.be of bij een van de Belcompany winkels.

Sommige spullen kun je beter thuis laten
Alles voor een geweldig Daydream Festival is aanwezig op het festivalterrein. Wat je niet mag meenemen op het terrein zijn zoals bij ieder festival parfums, spuitbusjes en overige vloeistoffen. Wegwerp camera’s en digitale camera’s mogen wel mee naar binnen. Op het gebied van drugs wordt er een zero tolerance beleid gevoerd.
Dit betekend dat er geen enkele vorm van hard of soft drugs wordt gedoogd. Aan deze strenge regels heeft de organisatie te voldoen en daar zul dus strikt op gecontroleerd worden.

Bonusarea – 7th Sunday present op Daydream Festival
Als toetje na de maaltijd, slagroom op de taart of weer lekker doorslapen na door de wekker gewekt te zijn. Daydream Festival heeft een verrassing in petto, een ware bonusarea: de 7th Sunday festival promo area! Hier hoor je de sound van het bekende 7th Sunday Festival, gepresenteerd door dj’s die bekend zijn met 7th Sunday festival en Par-T Events. Doe je dansje!
Line up
Jarune, Ricket, FunkmasterB, Naughty Nik vs. Niels Sterken, Jay Juice, Paul Daniels, D-wayne & Friomontana!

Bonus Bonus – Par-T Events lanceert unieke interactieve gadget en mobiele applicatie Het festivalseizoen, de organisatie is er klaar voor. Om het festivalplezier deze zomer nog verder te vergroten hebben ze een speciale, unieke, supergave gadget ontwikkeld: Par-t Freac! Een interactieve gadget en mobiele applicatie. Doe de test op www.par-tfreac.eu en ontdek welk festivaltype jij bent. Vervolgens krijg je toegang tot een mobiele applicatie die zich als een kameleon aanpast naar jouw festivalbeleving en het festival waar je bent. Probeer het nu als een van de eersten! www.par-tfreac.eu

daydream 2010 posterVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-04-2010 om 14:28 door Khadber | Translate:

Reacties (12)

Plaats reactie
Rosser 16-04-2010 @ 15:12:37

Ziet er wel een vet feest uit! Klein half uurtje rijden voor mij, maar ik ga al naar In Qontrol.

bourzwain 16-04-2010 @ 15:19:05

Timetable is er ook al hoor, check topic in forum :)

Mja, jammer dat timetable niet super is, had liever B-Front op het einde, maarja so be it!

Markos 16-04-2010 @ 15:23:28

Aanwezig :D Ben benieuwd naar de opzet van dit festival!

bRt_ 16-04-2010 @ 15:41:24

Wordt toch een dik feesje! :D (h)

xpress 16-04-2010 @ 16:20:37

wordt leuk dagje morge !
zin er eigelijk lockers, ik kan het nergens trg vinden maar da zou wel heel handig zijn met het koudere weer savonds.. :p

xpress 16-04-2010 @ 16:23:15

heb er over gelezen ! op naar morgen ! :d

bourzwain 16-04-2010 @ 16:26:40

ja er zijn lockers hoor :)

bourzwain 16-04-2010 @ 16:26:59

wow zag je tweede bericht iets te laat :p

idd morge knalleuh :p

bRt_ 16-04-2010 @ 19:48:04

Ohja. Showtek komt morgen niet. Ivm vliegverkeerd. Abyss & Judge vervangt hen! ;)

Markos 16-04-2010 @ 23:10:03

@ bRt_ Zeker wel beter :)

HardStyler 17-04-2010 @ 00:55:00

Heb er zin in :P

Nog iets:
Aswolk uit IJsland zorgt voor verandering in lineup Daydream Festival.
Gepubliceerd op 16-04-2010

Wegens de aswolk uit IJsland die voor overlast zorgt voor het vliegverkeer kunnen verschillende artiesten morgen helaas niet aanwezig zijn op Daydream Festival. Daardoor zullen er enkele dingen veranderen in de lineup en timetable.

De volgende artiesten zijn gestrand in het buitenland en zijn morgen dus niet aanwezig:
Sunnery James & Ryan Marciano
Peter Luts
Showtek

In plaats van Sunnery James & Ryan Marciano zal Marco V afsluiten en vult Hardwell de oude tijd van Marco V in. Guy’Do zal heel de set alleen doen, dus zonder Peter Luts. Showtek komt ook niet en Wildstylez vult nu de tijd van Showtek, dus van 21:00 tot 22:00. Abyss & Judge zullen de tijd van Wildstylez vullen.

Nout 17-04-2010 @ 14:11:52

uitverkocht kutzooi :(

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook