Daydream Festival 2013 twee dagen, early dream verkoop start zaterdag

De droom rondom Daydream Festival wordt mooier dan ooit. Het spraakmakende  dancefestival in Lommel breidt namelijk uit naar twee dagen! Zo is er dit jaar niet alleen een spektakel te verwachten op zaterdag 13 april, ook vrijdag 12 april is een officiële festivaldag. De Early Dream ticketverkoop met €5,- korting start zaterdag 26 januari om 11.00 uur, wees er snel bij!

Zelden heeft een dancefestival zó snel zóveel indruk gemaakt. Daydream Festival beleefde afgelopen jaren drie volledig uitverkochte edities, met als hoogtepunt de 2012-jaargang waar 30.000 partygangers een ongekend feest bouwden. Dit jaar zal de vierde editie weer een stapje verder gaan; ditmaal twee dagen dagdromen, ook met een caravan op de camping en uiteraard weer een sterke en diverse programmering.

Het zat er aan te komen. Ook vorig jaar was het al feest op vrijdag, toen er voor het eerst een speciale partycamping op de “Nightdream Campsite” was waar alle festivalgangers ‘s avonds een stevige preparty konden bouwen. Het zorgde voor misschien wel de beste editie van Daydream Festival, tot op de dag van vandaag wordt er nog steeds nagenoten.

Tickets
Kaartverkoop voor Daydream Festival gaat doorgaans snel. Vorig jaar vlogen 3000 early bird tickets binnen enkele dagen de deur uit. Ook voor dit jaar zullen er weer speciale Early Dream Tickets worden verkocht. Deze gaan zaterdag 26 januari om precies 11.00 uur online in de verkoop op www.daydreamfestival.be. Fanatieke dagdromers wordt aangeraden paraat te staan deze dag!
Kijk nu op de website voor de diverse soorten tickets, combi-tickets en prijzen.

Binnenkort meer info over de line-up en het complete programma voor deze allereerste Daydream Festival weekender. Meld je aan voor de nieuwsbrief en op de social media om als eerste op de hoogte te zijn van al het nieuws en diverse winacties met exclusieve prijzen!

Daydream Festival info
Vrijdag 12 April 2013 van 16:00 u. tot 01:00 u. Zaterdag 13 april 2013 van 11:00 u. tot 01:00 u.

Festivalpark Lommel. Kijk voor meer info op: www.daydreamfestival.beVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 25-01-2013 om 11:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook