Daylight Festival 2012: Alleen nog Hard Dance in Roosendaal

Terwijl we in Nederland verkleumen van de vrieskou, zijn EYE4Dance en Focus Events met hun gedachten al bij de zomer van 2012. De voorbereidingen voor de tweede editie van Daylight zijn in volle gang!

Heerlijke zon, de beste artiesten, een originele aankleding, de sfeer en een spetterende vuurwerkshow zijn enkele van de betere ingrediënten van het “Daylight gevoel”. Op 14 juli aanstaande gaan jullie wensen in vervulling en is het tijd voor Daylight 2012!

Erg goed heeft de organisatie geluisterd naar jullie reacties. Eén van de grote veranderingen die worden doorgevoerd is het vervangen van de house area door een snoeiharde en beukende hardcore area. Nationale en Internationale hardcore artiesten zullen hier hun kunsten vertonen. Mix dat met een goede geluidsinstallatie en een vette show en Daylight 2012 is compleet.

Elke liefhebber van de hardere stijlen wordt tijdens Daylight op zijn wenken bediend! Naast de nieuwe hardcore area is er dit jaar natuurlijk plaats voor de hardstyle mainstage en de stoffige retroclassics area. Daylight Festival wordt zo omgetoverd tot het grootste Hard Dance festival van Zuidwest-Nederland! Bereid je voor op nog meer show en een line-up om van wakker te liggen. Enkel de beste (raw) hardstyle, hardcore, (early) rave en (retro) classics artiesten zullen mogen draaien op Daylight 2012.

Tickets:
Kaarten voor Daylight Festival 2012 kosten 25 euro (ex fee) en zijn vanaf 1 maart te verkrijgen via Paylogic.nl en alle landelijke Primera Stores.

Festival info:
Event: Daylight Festival 2012
Locatie: Evenemententerrein de Stok
Adres: De Stok 1, 4703 SZ Roosendaal
Datum: 14 juli 2012
Tijden: 12:00 – 23:00
Minimum leeftijd: 18Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-02-2012 om 23:25 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
BadToTheBone 19-02-2012 @ 16:04:04

Lekker dicht bij huis, alleen nog even de line-up afwachten:D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook