Daylight Festival 2013: Festivalmix en trailer

Dat er de 3e editie van Daylight festival groots uitgepakt gaat worden was al duidelijk na de bekendmaking van de line-up voor dit 4 area’s tellende festival. Om alvast helemaal klaar te zijn voor deze wereldreis op 13 juli langs 4 wereldsteden presenteren Focus Events en EYE4Dance de trailer.

YouTube Preview Image

Anthem:
Naast de trailer voor de aankomende editie werkt  op  dit moment hardstyle-duo Submotion hard aan een anthem voor Daylight festival 2013. Het anthem zal later deze maand gelanceerd worden maar we kunnen jullie nu alvast verklappen dat dit een track van formaat gaat worden!

Daylight mix:
Om de bezoeker nu al het ultieme ‘Daylight’ gevoel te geven heeft de organisatie uit elke area een artiest weten te strikken, die in zijn stijl een ultieme Daylight festivalmix produceert. Onlangs lanceerde Dr. Phunk de eerste mix voor de Havana area.

Via soundcloud.com/eye4dance/havana-stage-daylight-2013 is de mix te beluisteren en hier worden tevens de nieuwe mixen ge-upload.
Pendelbus:

Net als vorig jaar rijdt er een pendelbus tussen Roosendaal CS en het festivalterrein. De bus rijdt heen tussen 11.30u en 17.00u en rijdt terug op gezette tijden namelijk: 21.55u, 22.30u en 23.05u. Deze tijden sluiten aan op de dienstregeling van NS. Er zijn enkel retourtickets verkrijgbaar in de voorverkoop via Paylogic. Een retourtje kost slechts vijf euro (excl. fee).

Line-up:

El Dorado:
Adaro
B-Front
Frequencerz
Alpha²
Code Black
Digital Punk
Atmozfears
Slim Shore
Submotion
MC Shizzler

Moscow:
Tommyknocker
Nosferatu
Ruffneck
Tieum
DaY-Már
Kasparov
Predator
Amada
Chaos
MC Jeff

Havana:
The Viper
Dark-E
Panic
Dr Punk
Dr Rude
Pat B
Genius
Kristof
MC: TMC

Shanghai:
Radical Redemption
Thera
Titan
Degos & Re-Done
Dark Pact
The Geminizers
Eyoung
Tartaros
Cold Case
MC Livid

Tickets:
Tickets zijn nog steeds te verkrijgen maar let op: Daylight Festival is populairder dan ooit dus wacht niet te lang. Voor tickets en meer info kijk je op www.daylightfestival.com.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-06-2013 om 14:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Sjorz 06-06-2013 @ 18:21:29

Die trailer (l)

iMark 06-06-2013 @ 18:47:50

Lekker wijf hoor!!!

prijsvraagnet 27-06-2013 @ 07:18:17

Maak nu kans op kaarten voor Daylight Festival op http://www.prijsvraagnet.nl/daylight

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook