Daylight Festival 2013 gaat around the world, everywhere is daylight

Ook dit jaar werken EYE4Dance en Focus Events weer samen om het succesvolle Daylight Festival een nog spectaculairder vervolg te geven. Het festival wordt dit jaar op een wel heel speciale manier aangekleed. Daylight gaat around the world.

Het festival wordt dit jaar nog ruimer opgezet, niet alleen het terrein is groter, er komt ook een nieuwe area bij. Daarnaast zullen nationale en internationale helden van de hardere stijlen hun muzikale kunsten op het festival ten gehore brengen. Het thema komt meer dan uitgebreid aan bod. Iedere area heeft een speciale aankleding van een plek op de wereld. Waar je je dus ook waant, overal is daylight.

De vroege kopers worden op hun wenken bediend bij de 3de editie van Daylight Festival.
Vanaf zaterdag 2 maart om 12.00 start de ticketverkoop. De eerste 200 geluksvogels krijgen een gratis VIP-upgrade. Hiermee kunnen ze naar binnen via een speciale entree en krijgen ze toegang tot een speciaal VIP-deck.

Om nu al helemaal in de stemming te komen en het daylight gevoel alvast te proeven, kijk snel op daylightfestival.com voor de aftermovie van de vorige editie.

Festival info:
Event: Daylight Festival 2013
Locatie: Evenemententerrein de Stok, De Stok 1, 4703 SZ Roosendaal
Datum: 13 juli 2013
Tijden: 12:00 – 23:00
Minimum leeftijd: 18+

Volg Daylight Festival 2013 ook op Facebook!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 27-02-2013 om 19:32 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
prijsvraagnet 27-06-2013 @ 07:26:32

Maak nu kans op kaarten voor Daylight Festival op http://www.prijsvraagnet.nl/daylight

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook