Daylight Festival 2014: De volledige line-up

If you are a hard style addict, then you need to join our trip all around the world! Vandaag presenteren EYE4Dance en Focus Events de namen van de 4de editie van Daylight Festival. Daylight Festival gaat op 12 juli weer ‘all over the World’ en doet 4 wereldsteden aan. Na het succes van vorig jaar wordt het festival dit jaar ruimer, grootser en beter opgezet.

Melbourne. Het oudste Lunapark ligt in Melbourne in Australie. Het vormt dit jaar het décor voor de mainstage van Daylight Festival. Uiteraard, zoals een festival mainstage beaamd, zal deze outdoor zijn! Stap in de rollercoaster laat je meenemen van muzikaal hoogtepunt naar hoogtepunt. Uitstappen is geen optie. It’s gonna be a musical ride!

Mainstage: Melbourne
B-Front
Frequencerz
E-Force
Zany
The Prophet
Audiofreq
Dv8 Rocks
Jack of Sound
Submotion
Envine
MC DV8


Rio de Janeiro
. Met een cocktail in de hand en je voeten in het zand. Hier moet je zijn als je van een freestyle-feestje houdt. In Brazillie weten ze niet alleen alles van mooie dames, ook van feesten! Voor één dag summer carnival op Daylight Festival! Geen carnavalsmuziek en gekke pakjes, maar knallende freestyle beats en zon!

Area 2: Rio de Janeiro.
Darkraver
Bass-D
Dr. Rude
Critical Mass
Pat B
LNY TNZ
Francois
Dr. Phunk
Bjorno
Potato
Nowaxx
MC Da Syndrome

Atlantis, de mysterieuze verzonken stad laat zich voor één dag zien op 12 juli. Ruig, mysterieus en oogverblindend mooi tegelijk. Atlantis is en blijft een mysterie. Houd je van RAW? Dan heb je je beloofde stad gevonden. Atlantis is the raw capital of the music world!

Area 3: Atlantis,
Chain Reaction
Titan
High Voltage
The Geminizers
Tartaros
Degos & Re-Done
Deetox
The Anarchist
Thyron
Freaco
MC Shizzler

London, a.k.a. The Underground. Duik onder in London. Baan je een weg in het hardcore tunnelstelsel van The Underground. Hoe dieper je geraakt, hoe sneller en harder de beat. Aan het eind van de tunnel is normaal licht, maar in de tunnel van de London Underground is alleen duisternis! London is waar de hardcore family zich ophoudt.

Area 4:London
Noize Suppressor
Korsakoff
Kasparov
Nosferatu
Dyprax
Re-Style
DaY-már
Amada
Furyan
Sci-Fi
MC Nolz

Tickets
Kaarten kosten € 27,50 (ex. fee) en zijn vanaf 9 april om 19.00u verkrijgbaar via www.daylightfestival.com. Daarna ook bij alle landelijke Primera Stores.

Haal op tijd je kaarten want het wordt weer een editie waar we keihard los gaan. Kijk om alvast helemaal in de stemming te komen de aftermovie van 2013.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-04-2014 om 19:28 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook