DDN Festival 2011: Voor iedereen wat wils

Nu het festival seizoen tegen het einde loopt kan je nog een keer lekker knallen op één van de laatste festivals in het seizoen; DDN Festival.

De vrijdag avond 2 September wordt weer gevuld door bands. Dit jaar met een unieke samenwerking tussen diverse bands uit de gemeente Alphen-Chaam. Het avondvullend programma van de bands SowieSo, Re-set, Detsit, Larry Cook en Boamus zal door de speaker geblazen worden!

Ook wordt de jeugd niet vergeten! Op dezelfde vrijdag wordt de grote tent omgetoverd tot [email protected] Festival. Alle jeugd tot 16 jaar is welkom op deze avond welke muzikaal gevuld zal worden door DJ Jens, DJ Kiske, Q-wise en DJ Jarno!

Zaterdag 3 September worden de stages gevuld met grote namen maar ook met plaatselijke helden. De Hardstyle stage wordt gehost door MC Shizzler. Hij mag o.a. D-Block&S-te-fan en Wildstylez gaan begeleiden. Deze draaien beide op bijna elk groot hardstyle feest waaronder Defqon.1, Decibel, Q-base en ga zo maar door. Ook zullen Fatal Distraction, J-force & D-power, Q-Wise, The Beatrocker en Vantage Point VS Wizeguy het podium betreden en hun beste set wegzetten.

Op de Outdoor (House) Stage staan deze zaterdag DJ La Fuente en Vato Gonzalez ft MC Tjen de beats uit de boxen te stompen. Dit zijn DE Dirty house dj’s die dit jaar alle populaire badplaatsen hebben aangedaan. Zij worden voorgegaan door DJ Jvm, DJ Eloy, D’jackson, De Souza en Mr. Jinx. Als afsluiter van dit spektakel zal Rawendz zijn kunsten vertonen achter de draaitafels.

De derde stage is na het succes van vorig jaar ook weer terug in het leven geroepen. Op de planken van deze Fout=Goud tent zullen DJ Jarno en Dj Haans de plaatjes aan elkaar draaien. Tussen klanken van deze heren door komen Plork & de aannemers hun show wegzetten. Daarnaast zal ook Kinderen tegen Kinderen weer voor een Fout=Goud-waardig optreden zorgen.

Check voor meer info en tickets: www.ddnfestival.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 21-08-2011 om 23:15 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
joooorrit 22-08-2011 @ 03:45:15

Ben hier een keer geweest 2 jaar geleden. Toen was er niet veel aan maar misschien is het dit jaar beter :)

ze hebben trouwens ook een anthem > http://www.youtube.com/watch?v=fZQZtKfoKvw

DJ Drake-D 22-08-2011 @ 22:22:03

Zin in!!! Bam!!

Vantage Point vs Wizeguy – Elements (DDN Anthem) ;)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook