DDN Festival 2012: Line-up en informatie

Na een warme en hopelijk gezellige zomer voor iedereen, staat het eerste weekend van september alweer voor de deur. En dat betekent maar één ding! Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september 2012 wordt weer het DDN Festival 2012 gepresenteerd! Al vele jaren verblijdt het Bouwers Collectief jong en oud met het enige echte festival in onze nabije omgeving. Ook dit jaar is er weer hard gewerkt, om jullie een geweldig weekend te kunnen brengen. Met de opbrengst van DDN Festival kan het Bouwers Collectief alle bouwgroepen financiële steun bieden om hun carnavalswagens te bouwen. Maar voor wat hoort wat. Iedere bouwgroep dient zijn steentje bij te dragen aan dit evenement.

Op vrijdag vindt de start plaats met de Bands Night en [email protected] Festival.
Op het Bands Night podium treden vanaf 20:00u regionale grootheden op nl: Ramm Bamm (bekend van de top 100 in Made), Up Yours (bekend van de Clash of the Coverbands) en
DJ Bjorno. Een combinatie van geweldige muziek, drank en jullie gezelligheid zorgen zeker voor een gegarandeerde top avond !

Na het enorme succes van [email protected] Festival 2011, kan [email protected] Festival 2012 natuurlijk niet ontbreken. Daarom is er ook dit jaar, in samenwerking met jongerenorganisatie C-You, een hele feesttent ingericht voor jonge volwassenen ( vanaf het voortgezet onderwijs tot 16 jaar.) De festiviteiten gaan door op vrijdag 31 augustus van 20.30 u tot 00.30 u. Met knallende optredens van Q-Wise, Vantage Point, DJ Jens en DJ The Reason, kan de jeugd proeven van het echte festival leven. In deze tent wordt geen alcohol geschonken. Ook roken is niet toegestaan.

Op zaterdag 1 september barst het feest om 17:00u helemaal los. Met niet 3 maar 4 podia wordt er geknald tot 02:00 u door. Op de mainstage, de zogenaamde Hardstyle Stage,
grootheden als Slim Shore, Omegatypez, Nitrouz, Digital Punk, Waverider, Kevin Kaos en Low-E wisselen elkaar af. Zij staan garant voor het draaien van de vetste tracks , onder begeleiding van MC DL.

De liefhebbers van House kunnen helemaal los gaan met : Jordy Dazz, Kenneth G, La Fuente & MC Gee, Funk D, Houseworkx & Q-Wise, Pros-T-Tunes, DJ JVM, Biggi en MC Iceman op de House Stage (Outdoor stage). Als primeur is er dit jaar nog een stage, genaamd level 1.
Een klein podium met genres als dubstep, electro en techno.

Liever geen hardstyle, house, techno,…? Kom dan naar de Freak Out Stage voor optredens van Bountyhunter (Bonzai!), de lokale favoriet DJ Jarno, maar ook voor iets geheel nieuws binnen het DDN Festival concept.
Op deze podia zullen verschillende mash up acts voorbij komen zoals Mad Mix Mustang en Ruin My Tune. Een mash up is een combinatie van 2 muzieknummers en of stijlen die verantwoorde manier, door elkaar gedraaid worden.

Kaarten voor DDN Festival 2012 zijn vanaf begin augustus te koop bij de bekende verkoopadressen en via de website. De kaarten voor de Bands Night kosten 8 euro.
Deze zijn te koop aan de kassa bij de tent. Wil je naar [email protected] Festival 2012? Kaarten zijn voor 3 euro te koop aan de tent. Een ticket voor het DDN Festival kost 14 euro in de voorverkoop en 16 euro aan de tent.

Tussen de 16 en 30 jaar? Let dan op! Rabobank “De Zuiderlijke Baronie” biedt elke bank klant een kaartje voor 10 euro aan. Jullie komen toch zeker ook naar de Prinsenhoeflaan in Alphen op 31 augustus 2012 en 1 september 2012 voor DDN Festival?

Voor meer informatie, kun je alles volgen op de socialmedia van DDN Festival!

Twitter, Facebook, Internet.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 18-08-2012 om 10:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (5)

Plaats reactie
DJ Drake-D 18-08-2012 @ 14:31:56

Zin in! Nog 2 weekjes, kan nie wachten! :)

Zenda 19-08-2012 @ 12:04:44

Optie, redelijk in de buurt :)

Skyscraper 20-08-2012 @ 17:23:30

ben erg benieuwd naar de sets van fusion of sound en jordy dazz ^^

Nuracore 22-08-2012 @ 14:46:53

Line up Level 1 Stage:

Steve Romani
The Housemonkeys
Memphis
Nuracore & Intervention vs Denza
Free-K & Seb
Saw Seduction
Nathaniel & Steef O
Kneppah vs TMOCS

Skyscraper 22-08-2012 @ 19:56:45

@nuracore jaja gaat dik worden daar, ik sta er heel de avond ;)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook