De Fantasy Island 2011 play-offs zijn officieel gestart

Dat Fantasy Island Festival niet alleen leeft onder de bezoekers, maar ook onder de aanstormende talenten, is een feit. Vele dj’s namen deel aan de contest die enkele weken geleden werd uitgeschreven. Omdat de organisatie P-productions het belangrijk vindt jouw stem te horen is daarom het concept Fantasy Island Play-offs in het leven geroepen. Tijdens de play-offs zorg jij ervoor dat je favoriete talent straks zijn kunsten mag vertonen op hét festival van Oost-Nederland: Fantasy Island.

Wat houden de Play-offs precies in?
Uit de vele demo’s die binnen zijn gekomen heeft de organisatie op basis van kwaliteit de 20 beste inzendingen geselecteerd. Deze talents gaan het vanaf nu tegen elkaar opnemen. Op fantasyislandfestival.com staan alle deelnemers aan de linkerkant op de frontpage met naam genoemd. Klik op de naam om hun demo te kunnen beluisteren. De artiest die volgens jou de beste inzending heeft ingestuurd kun je ondersteunen door op “vind ik leuk” te klikken, je stem is op dat moment geteld. Hetzelfde kun je doen door op “respect” te klikken. Na precies 2 weken komt de eerste ronde ten einde, de 12 dj’s die op dat moment de meeste stemmen hebben gaan door naar de tweede ronde. In ronde 2 gaat de teller weer op 0 en barst de strijd wederom los, de tweede ronde duurt ook 2 weken. De 8 meest populaire artiesten blijven over en gaan met elkaar de finaleronde in. In de finaleronde zal het werkelijk gaan om de prijzen. Dat het spannend zal worden is zeker, want er worden precies!

4 plaatsen beloond met een optreden op Fantasy Island. De rondes zien er als volgt uit:
Ronde 1: 11 april t/m 25 april 16:00
Ronde 2: 25 april t/m 9 mei 16:00
Grand Finale: 9 mei t/m 16 mei 16:00

De play-offs zijn het leukst en spannendst met een groot publiek. Zorg er dus voor dat je niet alleen stemt op je favoriete dj, maar dat je deze ook helpt met het vergaren van zoveel mogelijk stemmen. Alles is geoorloofd zolang het maar respectvol en sportief gaat. Zorg er dus voor dat je in ieder geval je vrienden, kennissen, buren, collega’s etcetera mobiliseert, want zoals eerder gezegd wordt een wedstrijd pas spannend met een groot publiek.

Uiteraard is dit alles slechts een voorproefje van hetgeen ons werkelijk te gebeuren staat en dat is het festival zelf, Fantasy Island. Dat de winnaars vele stemmen gaan krijgen zal zeker zijn en uiteindelijk heb je dus de mogelijkheid jouw favoriete dj te gaan bewonderen tijdens zijn of haar optreden op Fantasy Island. Kijk voor alle informatie over dit festival op www.fantasyislandfestival.com

Let the games begin!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 19-04-2011 om 18:59 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
JdeBftw 19-04-2011 @ 19:24:00

Is al ‘n tijdje bezig :)
Amplifierz zitten nu al op 356 ofzo :)

Pythonmaniac 20-04-2011 @ 14:27:19

Die doen het goed, ik heb toch maar op Royinho gestemd (geen hardstyle, maar ik gun het hem wel). :)

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook