De Tijdmachine 2014: 1 maart NDSM-Loods Amsterdam

Weet je nog?! Toen hardstyle nog gewoon hardstyle was en je niet hoefde te kiezen tussen rauw en euforisch? De tijd van Partyflock meetings linksvoor, wegwerpcamera’s en na elke editie van Defqon.1 het zand van Almere Strand weer in je onderbroek vinden. Wat was het mooi he? Dat gevoel van saamhorigheid, leven voor de muziek en de feesten. Elk weekend weer op pad met je vrienden om je favoriete dj’s te zien. Zou je dat niet nog één keer mee willen maken?! Op zaterdag 1 maart 2014 wordt de loods van de NDSM-Werf in Amsterdam door Lose Your Mind gekaapt voor een nostalgisch avondje beuken! De formule is simpel: de beste hardstyle uit de periode 2005 – 2010, de helden van toen en een hele hoop gezelligheid.

De line-up ziet er als volgt uit:
·      D-Block & S-te-Fan
·      Technoboy
·      Psyko Punkz
·      Zany
·      Ran-D
·      Alpha²
·      B-Front
·      Deepack
·      Donkey Rollers LIVE
·      AVIO LIVE
·      Scope DJ
·      Luna, Pavo & Pila
·      Ryfle & Distractor
·      The Pitcher

Locatie NDSM-Loods
Lose Your Mind is zich bewust van de praktische problemen die zich afgelopen juli tijdens Penoze voordeden en spaart kosten noch moeite om ervoor te zorgen dat 1 maart alles keurig in orde is!

Tickets en Info
Kaarten voor De Tijdmachine kosten € 29,50 (excl. fee) en zijn te krijgen via www.loseyourmind.nl.

Post jouw favoriete nummer!
Wil je samen met de rest alvast in de stemming komen? Post jouw favoriete nummer uit de periode 2005-2010 hier op Partyflock of op dehttps://www.facebook.com/DeTijdmachineOfficial Facebookpagina van De Tijdmachine. Laat Lose Your Mind en de dj’s weten welk nummer jij zeker wilt horen tijdens De Tijdmachine!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 16-02-2014 om 21:40 door Jor-D | Translate:

Reacties (1)

Plaats reactie
hardstylboy 17-02-2014 @ 12:36:14

:p :D mogen die mooie klappers weer te voorschijn halen (l) !!gaat wel goed komen!! :p vette line up!! :$ :p

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook