De Tijdmachine Weekender met: Bioweapon!

Weet je nog?! Toen hardstyle nog gewoon hardstyle was en je niet hoefde te kiezen tussen raw en euforisch? De tijd van Partyflockmeetings linksvoor, wegwerpcamera’s en na elke editie van Defqon.1 het zand van Almere strand weer in je onderbroek vinden. Wat was het mooi hè? Dat gevoel van saamhorigheid, leven voor de muziek en de feesten. Elk weekend weer op pad met je vrienden om je favoriete dj’s te zien. Zou je dat niet nog één keer mee willen maken?!

YouTube Preview Image

Vrijdag 26 december & zaterdag 27 december wordt de loods van de NDSM-Werf in Amsterdam door Lose Your Mind gekaapt voor twee nostalgische avondjes beuken! De formule is simpel: de beste hardstyle uit de periode 2004 – 2010, de helden van toen en een hele hoop gezelligheid. Speciaal voor deze weekender zijn de heren van Bioweapon weer bij elkaar gekomen en dit gaan ze natuurlijk groots vieren!

Vrijdag 26 december 2014
Bioweapon
D-Block & S-te-Fan
TNT
Crypsis
Alpha²
Josh & Wesz
Davide Sonar
Ryfle & Distractor
Lip DJ
MC Shizzler

Zaterdag 27 december 2014
Bioweapon
Noisecontrollers
Technoboy
Zany
Tatanka
Digital Punk
Pavo & Luna
Ryfle & Distractor
Lip DJ
MC DV8

De deuren gaan beide avonden om 21:30 open. Lose Your Mind zorgt ervoor dat de loods heerlijk warm is. Om 22:00 begint Lip DJ met een virtuele reis door de tijd. Dus kom vroeg zodat je niks mist.

Tickets en Info
Lose Your Mind heeft er bewust voor gekozen om de kaartprijs laag te houden, wees daarom op tijd! Kaarten voor De Tijdmachine kosten € 19,50 (excl. fee) per dag en zijn te krijgen via www.loseyourmind.nl.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 09-11-2014 om 22:25 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook