De Wereld Draait Hardstyle 2012: Laatste info en meer

Vrijdag 8 juni zal Bobs voor de tweede keer het decor zijn van De Wereld Draait Hardstyle. Na een succesvolle eerste editie, zal de Uitgeestse club van 22.00 tot 5.00 uur worden omgetoverd tot een ware Hardstyle arena, waar gladiatoren bewapend zijn met loeiharde kicks, een arsenaal aan verscheurende synths en aanvalstechnieken die tot eeuwige glorie leiden.

De tweede editie van De Wereld Draait Hardstyle kenmerkt zich door een zeer sterke vertegenwoordiging uit de Raw Hardstylewaarbij de krachten niet gespaard worden en de extremen opgezocht zullen worden. De line-up wordt aangevoerd door drie van de populairste Raw Hardstyle artiesten die de scene rijk is: B-Front zal de Fusion sound vertegenwoordigen en Minus Is More vaardigt Crypsis en Radical Redemption af.

Naast deze drie toppers heeft het event zoals gebruikelijk ook aandacht voor de local heroes die druk bezig zijn hun naam te vestigen op de landelijke kaart. The Vinyl Pimp, D-Droned, The Emperador, Zapatero en Massimo Fuerza zullen laten zien waarom zij uitverkoren zijn om deze tweede editie van De Wereld Draait Hardstyle te rocken. Naast deze hardstyle helden, heeft Korsakoff voor hen die het niet hard genoeg kan zijn een speciale afsluiting in petto. Samen met Outblast zal zij deze De Wereld Draait Hardstyle afsluiten met een knallende hardcore set. De avond zal gehost worden door MC The Russian.

Met nog een kleine week te gaan staat alles klaar om er weer een nacht met veel harde actie en gekkigheid van te maken: rauwer dan verse sushi en hard als titanium! De locatie past ook perfect bij de sfeer van deze nacht, die de intimiteit van een clubevent mixt met een grootse ervaring.

De line-up voor De Wereld Draait Hardstyle ziet er opsommend als volgt uit:
- B-Front
- Crypsis
- Radical Redemption
- Korsakoff
- Outblast
- The Vinyl Pimp
- D-Droned
- The Emperador
- Zapatero
- Massimo Fuerza
- MC: The Russian

Tickets voor De Wereld Draait Hardstyle zijn à € 17,- excl. fee verkrijgbaar via bobs.nl en alle Primera winkels. Besluit je last minute te gaan, dan betaal je € 23,- aan de deur. De minimumleeftijd voor het event is 16 jaar, bij twijfel kan om legitimatie gevraagd worden.

De Wereld Draait Hardstyle
Vrijdag 8 juni 2012
Bobs, Uitgeest
22.00 – 05.00 uur
www.bobs.nl

>Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 05-06-2012 om 10:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (2)

Plaats reactie
Snor 05-06-2012 @ 11:58:39

Om 0.00 uur jarig, mooi feestje om mee in te knallen!

Black Sunrise 05-06-2012 @ 16:50:10

M’n maatjes D-Droned & Emperador supporten :D

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook