De zaterdag voor kerst presenteert Bass Academy een Masterclass in Rawness

“Dwalend door het leven, altijd op zoek naar datgene wat ons gelukkig maakt. Het gevoel van vrijheid en samenzijn, het loslaten van de realiteit. Ik moet het vinden, maar door de vele mogelijkheden lijkt de echte essentie van mijn geluk verder weg dan ooit. Na jaren van zoeken vond ik eindelijk het verlossende antwoord waar ik zo lang op heb gewacht, en voelde ik iets wat ik nog nooit eerder heb mogen ervaren, nooit eerder heb gezien en nooit eerder heb gehoord. Langzaam maar zeker werd het me duidelijk. Het was geen droom maar het is werkelijkheid, Ik ben eindelijk op een nieuwe les van: Bass Academy.”

Trailer
YouTube Preview Image

Na drie intieme lessen wordt de studie in de definitie van Raw Hardstyle en het compleet losgaan hierop, verder verfijnd en bijgebracht in een grote Masterclass.
Voor het eerst zullen de leraren van het steeds populairder wordend instituut niet in Are48 maar in de grote zaal van North Sea Venue hun visie geven op datgene wat iedere liefhebber zo gelukkig maakt. Onder leiding van “head of the school” Dj Luna zijn de leraren voor dit grootse evenement dan ook met ware precisie geselecteerd en op de hoogte gebracht van hun nieuwe opdrachten. Dat bij de vorige edities de reacties overweldigend waren, is namelijk niet voor niets. Buiten het geluid en de muziek die van grote klasse zijn, is namelijk hetgeen waar nog het langst over nagepraat wordt de sublieme sfeer, en het ontstaan van deze sfeer door de unieke volgorde in de line up van docenten die op hun beurt vanaf het eerste moment met hun kunde in het lesgeven alles geven door direct non-stop te knallen met de nieuwste en hardste tracks.

Deelname aan de kolkende, springende menigte van volgers die iedere les weer blijft groeien, is helaas niet voor iedereen weggelegd maar alleen voor degenen die weten wat feesten is en dit vol overgave willen upgraden naar een volgend niveau. Bass Academy is dan ook niet een 13 in een dozijn Raw Harstyle evenement, maar een unieke beleving die je pas echt kan beoordelen als je er geweest bent.

Line up
22 december is het daarom de hoogste tijd voor de eerste echte Masterclass Edition, en de Cum Laude afgestudeerde geleerden die hier de workshops zullen verzorgen, zijn in willekeurige volgorde:

Zany
Ran-D
Crypsis
B-Front
Titan
Adaro
Radical Redemption
Luna
Solutio & The I’s
E-Force
Thera
Mc DL!

The Show
Naast al deze meesters en hun lessen zal de academie zelf ook een zeer grote upgrade krijgen.
Veel kan er nog niet over gezegd worden, maar dat het een show wordt die nog lang in het geheugen van de leerlingen en diens meesters gegrift zal staan, is iets waar BKJN events garant voor staat.

Presale
Tickets voor de Masterclass kosten € 22,50 ex fee en zijn voor alle leerlingen vanaf heden verkrijgbaar via www.bkjn.nl, Paylogic en alle Primera winkels in Nederland.

Meer informatie vind je op www.bkjn.nlVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 04-10-2012 om 12:50 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook