Decade Buzz Fuzz & Champ-e-on birthday bash: Line-up bekend

Decade, Buzz Fuzz & Champ-e-on zullen samen met Gizmo, Darkraver, Vox, Bass-D, Damage, G-Town Madness, Skorp, Raoul – D.K.C.,Demassus, Bartello, MC Jaapie & MC I See een onvergetelijk verjaardagsfeest gaan neerzetten. Van 23:00 tot 06:00 zullen in ARE48 Zaandam de beste oldschool en Early Hardcore platen de revue passeren.

De verjaardag van deze 2 Hardcore vrienden “Brothers of oldschool” kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Aan Decade de eer om voor deze onvergetelijke birthday bash te zorgen. Natuurlijk kunnen vrienden die zij in de loop der jaren hebben opgedaan hier niet bij ontbreken.

Line-Up:
Buzz Fuzz
Champ-e-on
G-Town Madness (live)
Bass-D
Darkraver
Gizmo
Damage
Vox
Skorp
Raoul – D.K.C.
Demassus
Bartello
MC Jaapie
I See

Deze artiesten hebben de afgelopen tijd flinke geschiedenis geschreven in de Hardcore en zullen met deze Decade Birthday Bash ook weer geschiedenis gaan schrijven. De Hardste en beste Early Hardcore zal ARE48 wederom op zijn kop zetten. De vergeten tracks zullen de revue passeren en door de speakers knallen als vanouds. Een feest als vroeger met de sfeer van vroeger zal van deze avond een onvergetelijke en niet te missen birthday bash maken.

Tickets zijn te verkrijgen op www.decade-events.nl en Paylogic

YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 28-02-2012 om 13:45 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook