Decibel Outdoor Festival 2009: Alles wat je moet weten

Nog maar iets meer dan 1 weekje en dan staat Decibel Outdoor Festival 2009 alweer voor de deur! Hier is de laatste informatie over alles wat je nodig hebt!

Timetable
De Timetable was een paar dagen voor dit bericht al op internet te vinden. Hardtraxx.nl had hier ook melding van gemaakt. Klik HIER voor de timetable.

Decibel mobile guide
Voor het eerst op Decibel Outdoor presenteren Pepsi en b2s de Decibel Mobile Guide; het actuele programma, interactieve floorplan en laatste nieuws op je mobiel! Met de Mobile Guide kan je jouw favoriete artiesten selecteren en je persoonlijke programma samenstellen. Heb je zin in een drankje? Check de barlijst op je interactieve floorplan en vind de dichtstbijzijnde bar.

De applicatie zelf is gratis, maar houd er rekening mee dat afhankelijk van je provider kosten voor mobiel dataverkeer in rekening kunnen worden gebracht. De Mobile Guide is geschikt voor de meeste mobiele toestellen, zolang deze internetverbinding kunnen maken. Hij zal ook verschijnen voor de iPhone en de G1 (Android) dus houdt ook de iTunes App Store en de Android Market in de gaten voor speciale versies .

Laat hier je mobiele nummer achter en ontvang de gratis Decibel Mobile Guide direct op je mobile of bekijk hier een PDF versie.

Uitverkocht
Decibel outdoor is uitverkocht. Er wordt afgeraden kaarten via de zwarte markt aan te schaffen. Alle kaarten worden op echtheid gescand.

VIP
De gelukkigen die een VIP ticket voor Decibel hebben weten te bemachtigen, hebben een aantal voordelen ten opzichte van een normaal entreebewijs:

- Aparte VIP ingang
- Gratis kluisje
- Toegang tot het ‘VIP-deck’

De VIP ingang is gelegen aan de Noordkant van het terrein. Om zeker te zijn dat je aan de goede kant terecht komt, kun je de borden ‘Guest’ volgen.

Ingang
Er zijn twee hoofdingangen om op het festivalterrein te komen, namelijk ingang NOORD, die aangeduid wordt met de kleur red en ingang ZUID, die aangeduid wordt met de kleur yellow. Onthoud goed waar je auto staat of waar je bent afgezet en via welke ingang je naar binnen bent gekomen. Zorg dat je via deze ingang ook weer naar buiten gaat, zodat je ook weer op dezelfde manier naar huis gaat als dat je bent gekomen.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Kluisjes
Op Decibel hebben bezoekers de mogelijkheid tot het huren van kluisjes. Deze zijn te gebruiken om jassen, tassen en andere zaken in op te bergen. De borg bedraagt 5,00 euro, deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan.

Spullen
Er worden ieder jaar veel vragen gesteld over het meenemen van spullen. Eten en drinken mogen niet het terrein op. Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee.

Pinnen
Er zijn Pinautomaten aanwezig op het terrein. Je kan munten pinnen bij de kassa of geld pinnen bij de speciale geldautomaat. We raden je echter aan altijd voldoende cash-geld mee te nemen naar het festival.

Toiletten
Er zijn 3 grote toiletgroepen op het terrein en alle toiletten zijn gratis, zorg dat je hier dus ook gebruik van maakt.

Roken
In de Nederlandse horeca geldt een rookverbod. Op festivals mag overal gerookt worden met uitzondering van festivaltenten, deze worden gezien als horeca gelegenheid en hier geldt dus het rookverbod.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Hilvarenbeek. Dit is ‘zero tolerance’. Pas op wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Camera’s
Bezoekers mogen tijdens Decibel fotoapparatuur meenemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera’s met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Het is niet toegestaan om professionele fotoapparatuur mee te nemen. Ook het meenemen van een filmcamera is niet toegestaan.

Auto & Parkeren
Vanaf de A58 en de A65 is het afslag 10 richting Hilvarenbeek / Beekse bergen. Daarna volg je de borden ‘Decibel’. De parkeerterreinen zijn vanaf 10.00 uur open. Probeer de piekuren tussen 12.00 en 14.00 zoveel mogelijk te mijden. Er zijn uitgebreide maatregelen genomen om het parkeren zo goed mogelijk te laten verlopen. Volg de aanwijzingen op de borden en van het parkeerpersoneel dan ook op. Onthoud goed waar je de auto hebt geparkeerd.

Touringcars
Er komen veel vragen binnen over mensen die een eigen busreis organiseren richting Decibel. Deze volgen bij aankomst de borden ‘Touringcars’. Er is een speciaal parkeerterrein waar de bussen kunnen parkeren. Ook als de bus alleen komt brengen en halen, dient deze de borden ‘Touringcars’ te volgen. Voor informatie en het aanmelden van bussen kan men mailen naar [email protected]

Kiss & Ride
Speciaal voor mensen die gebracht en weer opgehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride route. Deze is aan de Zuidkant van het terrein. Let dus goed op dat je hier uitstapt en zorg dat je hier ook weer afspreekt na afloop van het festival. Neem dus in- & uitgang Zuid/Yellow.

Openbaar vervoer
Van station Tilburg zullen er vanaf 10.00 uur pendelbussen rijden van en naar het festivalterrein. Speciaal voor Decibel outdoor zet NS extra lange treinen in om de bezoekers te kunnen vervoeren. Raadpleeg voor vertrek: www.ns.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden.

Koop, voorafgaand aan het evenement, een voordelig weekendretour bij één van de NS-kaartautomaten op een NS-station. Ben je in bezit van een Voordeelurenkaart, NS/OV-jaarkaart of een OV-studentenkaart? Profiteer dan van de samenreiskorting. Je kunt maximaal 3 personen tegen 40% korting meenemen.

Het weer
Niets is zo wisselvallig als het weer. Tot nu toe zien de voorspellingen er goed uit, maar vooral in Nederland is het moeilijk in te schatten wat we kunnen verwachten. Zorg dat je voorbereid bent en hou de voorspellingen in de gaten. Bij warm weer is het belangrijk goed op jezelf en elkaar te passen. Zorg dat je genoeg vocht tot je neemt, blijf niet de hele dag in de zon en bedek je hoofd als je een tijd in de zon loopt. Feesten vergt al veel energie, het warme weer komt dan extra hard aan! Bedenk ook dat het ondanks de eventuele warmte overdag, ’s avonds het flink kan afkoelen. Hou hier rekening mee. Extra kleding meenemen is mogelijk, dit kun je overdag kwijt in je kluisje.

b2s radio
Decibel outdoor zal live worden uitgezonden via b2s radio. Deze is te beluisteren via de stream & losse player op de nieuwe b2s website: www.b2s.nl en in de ether rond het festivalterrein. Stem dus thuis of in de auto af op b2s radio! De ether FM frequentie kun je voorafgaand aan het festival op de b2s website vinden.

Merchandise
Er zal een speciale b2s merchandise stand op Decibel staan met exclusieve Decibel merchandise en andere b2s artikelen. Kom dus gerust even een kijkje nemen!

Decibel Anthem, CD & DVD
Dit jaar zal er weer een Decibel CD verschijnen. Dit wordt een 3 dubbel CD, waarvan CD 1 gemixt is door D-Block & S-te-Fan, CD 2 door The Viper en CD 3 door Beholder & Balistic. Ook dit jaar is er weer een Decibel anthem en dit jaar heeft Brennan Heart de eer gehad om deze te produceren. De track heet ‘City of intensity’ en deze is natuurlijk ook op de Decibel 2009 3 CD terug te vinden. De CD is exclusief verkrijgbaar bij de b2s stand en zal daarna ook verschijnen in de winkels. Tevens zal er na het evenement een DVD uitkomen met een compilatie van het hele festival waarop alle hoogtepunten van Decibel 2009 thuis nog eens te bekijken zijn.

Meer informatie over Decibel outdoor festival 2009 is te vinden op de speciale Decibel website: www.b2s.nl/decibel2009Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 07-08-2009 om 12:18 door Khadber | Translate:

Reacties (12)

Plaats reactie
Khadber 07-08-2009 @ 12:18:54

DBSTF CD.. Laatste waar ik wel zin in had..

LIVE-SET ALARM!

johnlienden 07-08-2009 @ 12:27:00

Idd setje downen.
En DBSTF mogen best wel een cd’tje bakken als er maar niet al te veel eigen werk op zit.
Want dat vindt ik voor setjes best, maar voor cd’s wat minder.

San Miquel 07-08-2009 @ 13:12:23

Vette applicatie voor op je telefoon, 10x handiger dan zo’n papieren time-table…
Er zit zelfs een plattegrond bij :D

Top actie!

DFH 07-08-2009 @ 14:33:17

Gemixt door DBSTF & The Beholder & Balistic dus 2 hardstyle cds?

johnlienden 07-08-2009 @ 14:47:33

Ik verwacht dat de cd van the beholder & balistic opbouwend langs alle stijlen zal fietsen.
Dus van hardtrance naar hardcore.

blik 08-08-2009 @ 21:25:38

er is een booster aanwezig :D

Dakpan 08-08-2009 @ 21:35:09

Booster?

casefan 08-08-2009 @ 23:12:35

Joah! Zo’n kermisding :D

Chris 10-08-2009 @ 22:38:49

zon ding ja:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d4/KMG_Booster,_Speed,_night.jpg

Onwijs veel zin an :D op het laatste moment nog kaarten :cool:

Perry’d 13-08-2009 @ 14:37:23

Dat de app voor de iPhone maar is uitkomt, wil wel eens weten hoe die eruit ziet ^^

Nickk 14-08-2009 @ 20:12:37

Weet iemand het adres van Decibel ivm mn TomTom:D

Edit; laat maar, ik voer gewoon Hilvarenbeek in. Zal daar wel aangegeven staan neem ik aan.

John 14-08-2009 @ 21:52:56

Vanaf de A58 en de A65 is het afslag 10 richting Hilvarenbeek / Beekse bergen. Daarna volg je de borden ‘Decibel’. De parkeerterreinen zijn vanaf 10.00 uur open. Probeer de piekuren tussen 12.00 en 14.00 zoveel mogelijk te mijden. Er zijn uitgebreide maatregelen genomen om het parkeren zo goed mogelijk te laten verlopen. Volg de aanwijzingen op de borden en van het parkeerpersoneel dan ook op. Onthoud goed waar je de auto hebt geparkeerd.

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook