Decibel Outdoor Festival 2013: De allerlaatste kans op kaarten

Dit jaar was de run op Decibel tickets groter dan ooit! Veel trouwe Decibel fans grepen tot hun ongenoegen mis bij de verkoop. B2S is blij te kunnen melden dat een zeer beperkt aantal tickets opnieuw in verkoop gaan. Deze tickets zijn vrijgekomen door geannuleerde betalingen, valse creditcards of zwarthandel.

Daarnaast is wegens enorme belangstelling voor de liefhebbers extra kampeercapaciteit op vakantiepark & SafariCamp Beekse Bergen gerealiseerd. Door niet tijdige betalingen zijn tevens een aantal jungalows, chalets, safaritenten en 6 persoonskampeerplaatsen beschikbaar gekomen.

Deze verkoop zal plaatsvinden op zaterdag 8 juni 2013

12.00 uur start de verkoop van de vaste accommodaties. Dit zijn jungalows, chalets, safaritenten en 6 persoonskampeerplaatsen. Deze zijn te boeken via libemavakantieparken.nl/decibel. Na betaling ontvang je een of meer vouchercodes waarmee je weekendtickets dient aan te schaffen. Je hebt uiteraard ook de mogelijkheid om je reeds in bezit zijnde Saturday festival ticket te upgraden.

13.00 uur start de verkoop van de allerlaatste Saturday festival- en weekend tickets. Let op: een weekendticket wordt alleen verkocht met een kampeerticket. De verkoop van zowel de festival- als de weekend tickets gaat via decibel.tickets.b2s.nl.

Het weekend ticket geeft naast het festival ook toegang tot de pre-, night- en afterparty op het Vakantiepark Beekse Bergen.

Alleen via de b2s ticketshop ben je verzekerd van geldige tickets. Twijfel je over de echtheid of wil je controleren of hij ongeldig is gemaakt? Kijk dan op tickets.b2s.nl/cancellations. Hier staat de lijst met ongeldig gemaakte barcodes gepubliceerd. Let op: deze wordt nog aangevuld!

Voor meer informatie over Decibel 2013 kijk je op www.b2s.nl/decibel.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 03-06-2013 om 15:42 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook