Decibel Outdoor Festival 2014: Trailer, kaartverkoop informatie en twee nieuwe stages

De zomertijd is ingegaan, de eerste zonnestralen hebben zich al ruimschoots laten zien en het festivalseizoen komt langzamerhand op gang. Natuurlijk kijk je alweer uit naar het leukste en gezelligste evenement van jouw zomer: Decibel outdoor festival, dat dit jaar op zaterdag 16 augustus plaatsvindt op het Beekse Bergen terrein. Zoals je van b2s gewend bent, zijn ook dit jaar de vertrouwde Decibel stages aanwezig, te noemen: back2school, Euphoria, Reactor, refuse, Hardcore4life, Darkness4life, 1992 is 4 you, Pussy lounge, UP!, Remember, Loudness, Drop the Bass en uiteraard de Decibel stage.

Kom alvast in de Decibel stemming met de trailer!
YouTube Preview Image

Line-up
Een festival is natuurlijk niets zonder de vele artiesten die van 11.00 tot 23.00 op het podium staan. Ook dit jaar heeft b2s haar uiterste best gedaan om gevarieerde line-up samen te stellen. Van piepjonge nieuwe talenten, tot aan namen die al jaren gevestigd zijn binnen de scene; alles komt voorbij tijdens Decibel! Naast de vertrouwde en welbekende stages zijn er in 2014 twee nieuwe stages toegevoegd. Zo is de b2s rookie stage terug van weggeweest. Hier krijgen nieuwe talenten de kans om zich te presenteren aan een groot publiek. Daarnaast is er voor het grove geschut extra ruimte gemaakt. Zo komt er dit jaar een Industrial stage naast de welbekende Darkness4life. b2s komt hiermee ook tegemoet aan de verzoeken liefhebbers van het allerhardste op het gebied van de hardere stijlen. Dit jaar zijn er meer dan 175 artiesten aanwezig om alle 15 stages te voorzien van de juiste beats. Wie dit allemaal precies zijn blijft nog even geheim, maar we kunnen je al wel vertellen dat de volledige line-up eind mei bekend wordt gemaakt. Houd de website en socials dus goed in de gaten!

Voorverkoop
De voorverkoop van de reguliere zaterdag tickets start op zaterdag 10 mei om 13.00 uur via http://decibel.tickets.b2s.nl. Natuurlijk zijn er ook een beperkt aantal VIP tickets verkrijgbaar. Omcirkel deze datum in je agenda en zorg er voor dat je op tijd achter je computer zit om teleurstellingen te voorkomen, want de verwachting is dat alle tickets net als vorig jaar binnen no-time zijn uitverkocht! Je kunt maximaal 4 tickets per persoon bestellen. Traditiegetrouw ontvangen de allereerste ticketkopers een gratis VIP upgrade.

Mocht je al zeker weten dat je met de auto of het openbaar vervoer komt, selecteer dan gelijk je Decibel parkeer-of pendelbusticket in je bestelling. Dit is in de voorverkoop namelijk goedkoper dan ter plekke. Uiteraard kun je ook nog op een later tijdstip bepalen om een parkeer- of pendelbusticket te bestellen.

Decibel: the weekend
Alle weekend accommodaties en kampeerplekken waren dit jaar binnen een week uitverkocht! Maar voor de echte diehards zijn er nog een zeer beperkt aantal 1-persoons kampeertickets inclusief Decibel weekend tickets vrijgekomen. Dus wil jij erbij zijn van vrijdagmiddag 15 augustus tot en met maandag 18 augustus en naast het festival ook naar de pre-, night- en afterparty? Dan is dit je allerlaatste kans! De laatste tickets zullen ook op zaterdag 10 mei in verkoop gaan via de b2s ticketshop.

Voor meer informatie over Decibel outdoor festival check je www.b2s.nl/decibel of wordt lid van de Decibel outdoor festival Facebook pagina en blijf op de hoogte!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 28-04-2014 om 10:22 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook