Defqon.1 Festival 2008 – All you need to know

Op zaterdag 14 juni wordt Defqon.1 weer georganiseerd door Q-dance, op Almere Strand. Hier vind je alles wat je als bezoeker moet weten.

Uitverkocht
Defqon.1 is uitverkocht. Wij raden af op de zwarte markt kaarten aan te schaffen. Alle kaarten worden op echtheid gescand.

Defqon 2008

Legitimatie
Er wordt streng op leeftijd gecontroleerd, de minimumleeftijd is 18 jaar. Zorg dat je geldige legitimatie bij je hebt, anders kom je er niet in! Een kopie wordt NIET als geldige legitimatie gezien.

Timetable
Aanstaande woensdag zal de timetable bekend gemaakt worden op Q-dance.nl.

Defqon.1 Live on air!
Defqon.1 zal live uitgezonden worden op Q-dance.nl en via de ether op 105.8 in een straal van ongeveer 15 kilometer rond het festivalterrein. De uitzending zal plaatsvinden van 00:00 uur tot 23.59 uur op etherfrequentie 105.8.

Vervoer
Bekijk hier alle vervoersinfo of via de Defqon.1 site
Hier vind je extra informatie als je met de trein komt.

Busreizen
Organiseer je zelf een busreis, stuur snel een mail naar [email protected] en meld je bus aan. Je ontvangt dan alle informatie die je nodig hebt en informatie over parkeren.

Digitale Camera’s
Sinds Defqon.1 2005 is het bij Q-dance evenementen toegestaan een digitale fotocamera mee te nemen, dus ook dit jaar is dat geen probleem. Een filmcamera is niet toegestaan.

Kluisjes
Ook bij Defqon.1 zijn er alleen kluisjes te huur, er is dus geen garderobe! Het huren van een kluisje kost 6 euro en je betaalt 5 euro borg. Je kunt tijdens het festival bij je kluisje om hier spullen uit te halen of bij te stoppen.

Drugs
Wij moeten ons conformeren aan het lokale beleid van Almere, dit is streng..
Er wordt een gedoogbeleid gevoerd; softdrugs voor eigen gebruik (behalve voorgedraaide joints!) is toegestaan t/m 5 gram. Harddrugs zijn niet toegestaan, ook niet 1 pil..
Pas dus op met wat je meeneemt, want er zal zeer zorgvuldig gevisiteerd worden.

Spullen
We krijgen veel vragen over het meenemen van spullen. Eten en drinken mogen niet het terrein op. Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee.

Wildplassen
Dit jaar wordt er zeer streng opgetreden tegen wildplassen. Alle toiletten zijn gratis, zorg dat je hier dus ook gebruik van maakt.

Defqon.1 DVD
Van Defqon.1 2008 zal een DVD verschijnen. In deze –limited edition- pack kun je naast een DVD met beelden van het festival en extra’s ook een CD vinden met de live mix van Luna & Deepack. Tot nu toe zijn alle DVD’s van Q-dance uitverkocht gegaan, zorg dus dat je er op tijd bent..

Defqon.1 CD
Op Defqon.1 zelf zal de CD van Defqon.1 beschikbaar zijn. Verdeeld over 3CD’s staan 4 verschillende mixen van 4 headliners. Op CD1 staan mixen van D-Block & S-te-Fan en Alpha Twins. Op CD2 de mixen van The Stunned Guys & Evil Activities. En op CD3 vind staan 10 minimixen van alle stages van het festival zodat je deze geweldige ervaring telkens weer kan herbeleven.
Je kunt de CD vast reserveren op Bol.com of direct op Defqon.1 aanschaffen.

PIN automaten
Op Defqon.1 zijn PIN-automaten aanwezig, echter werken deze niet altijd even goed. We raden daarom aan om sowieso voldoende cash-geld mee te nemen naar Defqon.1

Op naar 14 juni! :)Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 06-06-2008 om 19:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook