Defqon.1 Festival 2008 de 3CD compilatie

Zoals we van Q-dance gewent zijn komt er ook weer een CD voor deze editie van Defqon. De release staat gepland op 14 juni 2008. Tevens kan je op Defqon.1 Festival 2008 al je kopie kopen en kan je om handtekeningen bedelen bij de Free Record Shop stand.

De Hardstyle CD wordt gemixt door de heren D-Block & S-te-Fan samen met Alpha Twins. The Stunned Guys en Evil Activities doen de Hardcore CD afgewisseld met Old Style en Early Rave.
Ook staan er een aantal exclusieve promo’s op deze Defqon.1 2008 monster compilatie. De digipack bevat tenslotte ook nog een derde bonus cd. Hierop staan 10 minimixen van alle stages van het festival zodat de bezoeker deze geweldige ervaring telkens weer kan herbeleven.

Defqon 2008

Op Defqon.1 zal de CD verkrijgbaar zijn in de Free Record Shop stand. Tevens zullen D-Block & S-te-Fan, Alpha Twins, The Stunned Guys en Evil Activities aanwezig zijn bij de Free Record Shop stand voor een signeersessie. Hierover volgt binnenkort meer info.

Een pre-order kan je al plaatsen op BOL.comVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 28-05-2008 om 13:30 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook