Delete presenteert CTRL.ALT.DELETE in Dynamo Eindhoven

Op zaterdag 10 januari 2015 zal Delete de controle krijgen over Dynamo Eindhoven door in het moederbord van de rawstyle in te breken en het CTRL.ALT.DELETE virus los te laten. Alternatieve sounds worden afgevuurd tijdens de eerste editie van de CTRL.ALT.DELETE tour om alle weerstand de kop in te drukken.

Om dit voor elkaar te krijgen heeft Delete een monserlijke alliantie gevormd met OUTPUT en Theracords om zijn missie tot een succesvol einde te brengen. Delete heeft persoonlijk een sterke selectie gemaakt van controllers die hem op zijn missie zullen begeleiden.

Line-up
De controllers die Delete zullen assisteren zijn Jack of Sound, DJ Thera, Project Exile, Low Profile en D’Cepticon. Een door de wol geverfd team wat garant staat voor niets minder dan keiharde kicks en screeches die door merg en been gaan. Samen staan zij klaar om hun complete chaos los te laten in Dynamo.

Delete
Jack of Sound
DJ Thera
Project Exile
Low Profile
D’Cepticon
MC Creature

Tickets
Tickets voor CTRL.ALT.DELETE zijn verkrijgbaar voor slechts €12,50 via www.dynamo-eindhoven.nl/tickets

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd om binnen te komen is 16 jaar. Legitimatie is verplicht.

Locatie
Dynamo
Catharinaplein 21
5611 DE Eindhoven

CTRL.ALT.DELETE is powered by Inner Vision, Yu’R-Events, Theracords and Dynamo Eindhoven.Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 23-12-2014 om 20:53 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook