Delete & Regain in Heart for Hardstyle 72

Op Maandag 27 Mei is het tijd voor een extra stevige aflevering van Heart for Hardstyle. Dit keer nodigt de organisatie de nieuwe aanwinst van Theracords uit. Namelijk de Australische dj/producer: Delete. Daarnaast zal resident Regain het tweede uur van de show verzorgen.

Aanstaande Maandag staat aflevering 72 van de Heart for Hardstyle show op het programma. In het eerste uur maakt Heart for Hard kennis met de nieuwe Theracords artiest: Delete. Je zult hem misschien kennen van zijn eerdere Spoontech releases en van zijn toepasselijke eerste track samen met Thera: “Welcome”. Daarnaast stond hij op Defqon 1 in Australië, Loudness en Euphoria. Omdat hij nu in Nederland woont en zich heeft aangesloten bij Theracords, zul je hem wellicht vaker zien in de Nederlandse line-ups. In het tweede uur zal de Poolse Heart for Hard resident: Regain, de show afsluiten. Je kent Regain misschien van zijn releases op Gearbox. Of zijn laatste release samen met X-Pander: “Dark Ages” op Invaders Records. Wees voorbereid op twee stevige hardstyle mixes!

Maandag 27 Mei 2013
20:00 – 21:00 Delete
21:00 – 22:00 Regain

Uitzending gemist?
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal. Naast dit ‘hardstyle geweld’ is er ook een kans om deel uit te maken van “The Heart”. Laat een bericht achter over “Heart for Hardstyle” of je passie voor Hardstyle op de Heart for Hard Facebook, Twitter of Website. Verschillende berichten worden uitgekozen en zul je terugzien in de Heart for Hardstyle episodes op Youtube! Onder deze inzendingen zullen ook regelmatig goodies worden verloot.

Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle shows ook op Facebook: facebook.com/heartforhard & www.heartforhardstyle.com.

Vorige week in Heart for Hardstyle:
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 26-05-2013 om 19:41 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook