Delusion – The Hardstyle Community: Trailer en Line-up

Nog eventjes geduld voor de organisatoren en bezoekers van Delusion – The Hardstyle Community. Op 21 juni a.s. gaan de deuren van het Paard van Troje te Den Haag open voor een nieuw hoofdstuk van Delusion. Met 2 areas en een line-up die barst van de energie gaat het een onvergetelijke avond worden en een onvergetelijke ervaring voor de bezoeker!

Area 1:
B-Front
Noisecontrollers
Prankster
High Definition & Hard Society
Spectre & DJ Nazale
DJ Delt-A
Eluzive & Diffused
MC Livid

Area 2:
P-Stylez
Unnatural Source
The Shade
The Znayzer
DJ BlackBass & Eddicted
Maxtreme & Dark Resistance

Beide areas zullen een bijzondere opbouw kennen en vooral area 2 zal het in stijl gaan doen. Deze area begint in 2002 en eindigt met een flinke portie Hardcore. Wat daartussen valt is uiteraard de verrassing, maar dit zal op een creatieve manier ingevuld worden door de artiesten.
Area 1 heeft zoals je ziet 2 heren in de hoofdrol: Noisecontrollers en B-Front. Beide koningen in de Euphoric en RAW Hardstyle hebben de primeur dat zij voor de eerste keer in het Paard van Troje draaien. De combinatie van artiest en locatie is er één om van te dromen. Op 21 juni gaat deze droom in vervulling. Ook deze area begint in de early days en eindigt met Hardcore. Voor ieder wat wils!

Delusion WK Winactie
BML Events en Hardtraxx organiseren vanaf 12 juni de Delusion WK Winactie. Elke dag maak je dan kans op mooie prijzen en gratis kaarten voor Delusion. Zorg dat je de facebookpagina’s van beide organisatoren in de gaten houdt!!

www.facebook.com/bmlevents
www.facebook.com/hardtraxx
Op beide pagina’s vind je nog meer winacties!

Trailer
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 20-05-2014 om 13:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook