Den Haag gaat terug in de tijd met ‘Wij Zijn Gabbers’

DEN HAAG – Op zaterdag 1 maart a.s. vindt er in het Paard van Troje in Den Haag een ‘reünie’ plaats voor gabbers. De documentaire 3Doc GABBERS! (VPRO, 7 december jl.) deed zoveel stof opwaaien dat JD  Events en Elusive Productions een reünie bedachten, in de vorm van een feest, voor alle gabbers die nog één keer terug willen naar de goede oude tijd.

Met het thema ‘Gabberstyle! Hoe gekker hoe beter!’ waant het publiek zich tijdelijk terug  naar de tijd van de gabbercultuur, die eind jaren tachtig, begin jaren negentig ontstond. Berucht vanwege de haardracht, kleding, Nike Air Max en harde muziek. “De muziek, het lang leve de lol en het nachtenlang door gaan heeft op veel mensen een blijvende indruk achtergelaten,” aldus 3Doc GABBERS! regisseur Wim van der Aar.

Om de gabbercultuur voor één avond terug te halen hebben de organisatoren een flinke lijst artiesten uitgenodigd. Zo is Human Resource van de partij, de Italiaanse act Stunned Guys en Meagashira die samen met RawTech het podium zal betreden. Charlie on the Decks, bekend van Radio Balans 99.4 en Deceptix en Staz mengen zich ook tussen de artiesten die allen ondersteund zullen worden door MC M-Shane.

Bezoekers die deze memorabele avond mee willen maken en niet bang zijn voor de pittige muziekgenres Early Hardcore, Early Rave en Oldschool betalen €20,- voor een ticket in de voorverkoop en €25,- aan de deur.

Line-Up:
Stunned Guys
Deceptix & Staz
Meagashira & RawTech
Human Resource
Charlie on the Decks
MC M-Shane

Kaartverkoop:
Voorverkoop: €20,- (ex fee)
Deurverkoop: €25,- (ex fee)

Kaarten beschikbaar via Paylogic en Primera.

Overige:
Leeftijd: 21+
Trainingspak niet verplicht!Volg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 17-01-2014 om 15:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook