Derde editie van Distorted Noises: Line-up en info

Derde editie van Distorted Noises! De hardstyle avond van Het Burgerweeshuis. Deze editie met Frontliner en Ran-D!

Vrijdag 27 januari 2012 is alweer de 3e editie van Distorted Noises in het Burgerweeshuis in Deventer. Het Burgerweeshuis heeft het underground gevoel wat goed past bij Distorted Noises. De eerste 2 edities waren een groot succes, waarnaar er bij de 3e editie vooraf een dj contest heeft plaats gevonden in de walhalla in Deventer. Uit een verrassende waslijst aan inzendingen werden er 8 dj’s uitgekozen om de strijd met elkaar aan te gaan. Black Sunrise is die avond de grote winnaar geworden en is daarom vrijdag 27 januari 2012 de openingsact op Distorted Noises. Naast de grote namen Frontliner en Ran-D gaan de lokale talenten WMD, Rapid Rodge & Manic Episode plaatsnemen achter de draaitafels om de zaal op te warmen. De avond wordt rauw afgesloten met een hardcore set van Act of Violence. Gegarandeerd voetjes van de vloer!

Line up:
Act of Violence
Black Sunrise
Frontliner
Manic Episode
Ran-D
WMD
Rapid Rodge
Manic Episode
MC Tellem
Hosted by MC Shizzler

Black Sunrise:
Julian Jonker is geboren op 8 februari 1992 in Haarlem. Toen hij op zijn 13e een mengpaneel kreeg is zijn passie voor muziek gaan groeien. Pas in 2007 is zijn liefde voor hardstyle begonnen. Nu is hij gecontracteerd bij I.C.E. Bookings. Op de radio kun je zijn sets horen op Hardstation.FM en op Fear FM. Een echte opkomende DJ die de organisatie er maar al te graag hebben staan.

WMD:
Milan Haulussy (WMD) uit Deventer, geboren op 19 juni 1991. Is op zijn 15e begonnen met draaien samen met een vriend onder de naam Act of Violence.
Pas sinds het jaar 2011 heeft hij ervoor gekozen alleen verder te gaan onder de alias WMD. WMD’s voorkeur gaat uit naar harde en rauwe tracks, hij kan deze tracks dan ook prima tot hun recht laten komen.

Frontliner:
Frontliner, de bekende hardstyle DJ uit Amsterdam begon met produceren in 2005. Aan het eind van 2006 begon hij een project met een andere bekende naam Headhunterz, samen maakten ze de hits Scantraxx Rootz & End of my Existence, zijn releases komen uit op het befaamde Scantraxx label. Hij vertegenwoordigd de Scantraxx hardstyle sound op feesten door heel Europa en staat op elke grote party, onder andere Defqon1, Q-base en In Qontrol. Fronliner heeft net zijn nieuwe Album release : Producers Mind! Dit belooft veel goeds !

Ran-D:
Randy Wieland, beter bekend als Ran-D, zit al ongeveer tien jaar in de muziek business en wordt beschouwd als een veelbelovend talent binnen de hardere stijlen. Ran-D weet van aanpakken en gooit meestal meteen de beuk erin. De afwisseling tussen rauwe beats, melodieen en unieke vocalen maken Ran-D zijn sets een genot voor de oortjes.

Act of Violence:
Kevin Breden is geboren op 22-10-1991 en is al vanaf zijn 13e bezig met muziek. Op zijn 15e is hij begonnen met het mixen van Hardcore. Op deze leeftijd heeft hij meerdere keren in o.a de Luxor, Het Burgerweeshuis en buiten Deventer gedraaid. Ook is hij meerdere keren hoog geëindigd bij dj contents! Act of Violence staat bekend om een gebalanceerde mix van Rauwe en Mainstream hardcore!

Mc Shizzler:
Sjors Lutgerink begon zijn Mc cariérre in 2007 op kleinere feesten rondom Deventer, waarna hij in contact kwam met een andere Mc, Mc Renegade. Met zijn hulp maakte hij de volgende stap in zijn carrier. Hij hoste samen met Mc Renegade feesten als Fuze outdoor, Nuclair Hardstyle, hardcore Hooligans, Hurricane Returns, Amnesia Outdoor. In 2011 heeft hij op 1 van de grootste evenementen van Nederland gestaan genaamd Defqon 1. Sjors is sinds kort eervol lid van The magic show !

Locatie & Route:
Het Burgerweeshuis ligt in het centrum van Deventer en is met elk vervoersmiddel uitstekend bereikbaar.

Rookbeleid:
In Het burgerweeshuis is het niet toegestaan om te roken, er is wel een rook ruimte.

Garderobe:
Er zijn 3 bewaakte garderobes dus hier kun je al je spullen gratis en veilig opbergen!

Leeftijd:
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er gevraagd worden naar een legitimatiebewijs. Zorg dat je deze niet vergeet.

Tickets:
Tickets kunnen gekocht worden via de website voor €10,50. Er zal tevens deurverkoop plaats vinden.

Voor meer info & tickets kan je altijd terecht op de sites:
www.distortednoises.nl & www.burgerweeshuis.nl
Contact: [email protected]
Twitter: twitter.com/distortednoisesVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 12-01-2012 om 20:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (3)

Plaats reactie
Black Sunrise 13-01-2012 @ 14:05:22

Dit word een mooie avond :-D

Spablauw 13-01-2012 @ 19:30:27

Zou Mc Shizzler nog trots zijn op zijn naam?

Lowrenz 14-01-2012 @ 09:09:38

Vet voor je man :D !

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook