Desnar & Blacklite in Heart for Hardstyle 64

Maandag verwelkomt Heart for Hard weer twee nieuwe gasten in een nieuwe aflevering van Heart for Hardstyle. Deze week is het tijd voor Dirty Workz Anarchy artiest: Desnar en het engelse duo en tevens de H4H residents: Blacklite.

Aankomende Maandag is het tijd voor aflevering 64 van de Heart for Hardstyle series. In het eerste uur zul je gaan luisteren naar een mix van het engelse duo: Blacklite. Je kent ze misschien van hun release op Scantraxx Records: “Don’t let me down” samen met Atmozfears. In de tussentijd hebben ze niet stilgezeten en aankomende Maandag zul je misschien wat nieuwe producties van deze Heart for Hardstyle residents voorbij horen komen! Het tweede uur van de show is toegewijd aan Dirty Workz Anarchy artiest: Desnar. Je zult hem misschien kennen van zijn releases “Rock’n Roll” of “Shadows” die vorige week zijn uitgekomen op DWX Anarchy. Desnar zal zorgen voor een waardige afsluiter van de show.

Maandag 25 Maart 2013
20:00 – 21:00 Blacklite
21:00 – 22:00 Desnar

Uitzending gemist?
Heb je één van de “Heart for Hardstyle” guestmixes gemist? Wees dan niet getreurd. Alle nieuwe uitzendingen kun je weer eenvoudig terugluisteren op het “Heart for Hard” Youtube kanaal. Naast dit ‘hardstyle geweld’ is er ook een kans om deel uit te maken van “The Heart”. Laat een bericht achter over Heart for Hardstyle, Blacklite, Desnar of je passie voor Hardstyle op de “Heart for Hard” Facebook, Twitter of Website. Verschillende berichten worden uitgekozen en zul je terugzien in de Heart for Hardstyle episodes op Youtube! Onder deze inzendingen zullen ook regelmatig, goodies worden verloot. Volg Heart for Hard en de Heart for Hardstyle shows ook op Facebook: http://facebook.com/heartforhard & http://www.heartforhardstyle.com.

Vorige week in Heart for Hardstyle:
YouTube Preview ImageVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 24-03-2013 om 21:08 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook