Destination X breekt voor de 2e keer De Leeren Lampe af

Op zaterdag 28 januari 2012 heeft Raalte voor het eerst mogen ervaren dat De Leeren Lampe kon schudden tijdens het evenement Destination X. De Leeren Lampe schudde zelfs zo erg dat er een paar buurtbewoners De Leeren Lampe belden, omdat hun kopjes van de tafel trilden.

Destination X is het concept van Moon Star Events waarbij een mix van opkomend talent en gevestigde artiesten van nu mogelijk is. Waardoor je een gevarieerde line-up krijgt, en waardoor de kwaliteit hoog blijft. De line- up staat garant voor een avondje knallen.

Tijdens de eerste editie ging het dak eraf met Tartaros, Deetox, Dymonic, Proto Bytez en Mc Shizzler. En na deze editie waren de geluiden van de bezoekers alleen maar positief.

Moon Star Events en De Leeren Lampe zijn daarom ook zeer trots, dat ze dit succes een vervolg kunnen geven. Op zaterdag 12 januari 2013 zal de theaterzaal voor de tweede keer weer in het teken staan van Destination X.

Moon Star Events en De Leeren Lampe hebben ook voor deze editie er alles aan gedaan om een pakkende en gevarieerde line-up neer te zetten. Daarom presenteren Moon Star Events en De Leeren Lampe jullie ook graag de artiesten voor deze tweede editie.

Day – Mar:
Voor deze 2de editie hebben Moon Star Events en De Leeren Lampe gekozen voor een knallende hardcore afsluiter. Moon Star Events en De Leeren Lampe presenteren daarom ook graag DaY-mar. Deze vrouwelijke hardcore dj is in deze scene niet meer weg te denken, en hoort bij de top van de hardcore scene. Day- Mar weet van haar zelf wat knallen is. Zij heeft dit daarom ook onder andere bewezen op grote evenementen zoals: Masters of Hardcore, Thunderdome, Hellbound en Nightmare.

Submotion:
Patrick Heeren en Jeffrey Vermunt zijn sinds hun geboorte al volledig toegewijd tot de hardere stijlen. En delen dus samen deze passie. Hun eerste Releases op The Magic Show Records “Like a Pro” en “Start Beholding” hadden direct de steun van de grote namen in de scene. En ook de liefhebbers waardeerden deze release.

Naast deze releases is Submotion tijdens hun performance ook een duo wat een knallende en verrassende set neerzet. Waarbij hun passie en energie voor de hardstyle te zien is. Dit hebben zij onder andere al laten zien aan het publiek op: The Qontinent, Restylerz 2.0 en op XXlerator.

Rebourne:
Met zijn leeftijd van 17 jaar was Timon van Merriënboer aka Profite de jongste artiest die tekende bij het label Fusion Records. Dit jonge talent maakte zo`n goede indruk als producer in de scene, dat sommige zich zelfs bedreigt voelden. Binnen een week na Profite’s eerste release ontving Fusion een bericht van een hardstyle veteraan waar de naam Profite een beetje op leek. Deze veteraan claimde dat Timon zijn naam moest veranderen. Omdat hij hem te veel op zijn eigen naam vond lijken.

Fusion en Timon zijn toen begonnen met de zoektocht naar een nieuwe naam. Kijkend naar de situatie heeft Timon besloten zijn naam te veranderen naar Rebourne. Dit om zijn frisse en nieuwe start nog eens te benadrukken. Na een lange tijd is hij naast zijn producties, ook geen onbekende meer achter de dj booth. Hij heeft zijn frisse en energieke sounds al ten horen gebracht op a.o. Defqon. 1, Dreamfields Festival en Alcatrazz Festival.

Azerr:
Dit jonge talent heeft in 2011 & 2012 laten zien dat hij een dj talent is die men in de toekomst in de gaten moet houden. Dit heeft hij in 2011 bewezen door zijn kunsten te laten zien op o.a. Reset in The Future Area, Hurricane Returns en Distorted Noises. En in 2012 op Fusion of Dance en Experience Outdoor.

MC Livid:
Ramon Stuurman heeft zich afgelopen jaren verdiept in de house, Hardstyle en Hardcore. Hij heeft toen in 2011 de keuze gemaakt om verder te gaan als MC Livid. De letters van Livid staan voor Lost In Various IDentities.

Hij is begonnen op wat kleinere feesten in Schagen op de vrijdag- en zaterdagavond. En is tegenwoordig ook vaak te zien, maar vooral te horen op feesten buiten Schagen. Deze talentvolle MC heeft zich daarom ook onder andere bewezen op Penoze, Zomaar en Explosive.

Dj contest
Ook voor deze tweede editie van Destination X is er 1 plek vrijgehouden voor een dj talent. Dit omdat zowel Moon Star Events als De leeren Lampe van mening zijn dat dj talenten een kans verdienen. Zij zijn namelijk de toekomst van de muziek industrie. De winnaar van deze contest zal de tweede editie van Destination X mogen open.

Meer informatie over deze contest vind je via Facebook

Blijf nu ook op de hoogte van alle belangrijke berichten rondom Destination X via facebook.com/officialmoonstarevents en facebook.com/OfficialDestinationXVolg Hardtraxx op Twitter twitter.com/Hardtraxx en op Facebook: facebook.com/Hardtraxx

Bericht geplaatst op 25-11-2012 om 16:00 door Jor-D | Translate:

Reacties (0)

Plaats reactie

ReagerenRegistreer of login om te reageren.

Hier adverteren?

Hardtraxx op Facebook